About us      Contact

title_5f962e0f509ad12926708921603677711
 
title_5f962e0f50af04042923741603677711
 
title_5f962e0f50c1011446624411603677711
 
title_5f962e0f50d3918449363941603677711
 
 

 banner33

 Производи на акција

 

 

    
title_5f962e0f3b9725522655011603677711
    
title_5f962e0f3ba9c19548688401603677711
    
title_5f962e0f3bb711783977201603677711
    
title_5f962e0f3bc50888442991603677711
    
title_5f962e0f3be3416677372551603677711
    
title_5f962e0f3bf5c13888441271603677711
    
title_5f962e0f3c02516147383901603677711
    
title_5f962e0f3c1196916052991603677711
    
title_5f962e0f3c2237852927831603677711
    
title_5f962e0f3c323494485811603677711
    
title_5f962e0f3c42619524473591603677711
    
title_5f962e0f3c51216111810361603677711
    
title_5f962e0f3c61b2938107621603677711
    
title_5f962e0f3c7077679616701603677711
    
title_5f962e0f3c80a5574024191603677711
    
title_5f962e0f3c8ef211929831603677711
    
title_5f962e0f3c9eb12984347521603677711
    
title_5f962e0f3caad11171080171603677711
    
title_5f962e0f3cb7d3780068671603677711
    
title_5f962e0f3cc3415456384791603677711
    
title_5f962e0f3cd119200621481603677711
    
title_5f962e0f3ce638404850541603677711
    
title_5f962e0f3cf6520029353211603677711
    
title_5f962e0f3d0379316302741603677711
  • ALL
  • Производи

Hide Main content block

Интересни факти и совети

"Зајчињата се едни од најмилите домашни миленици на кои им е потребна секојдневна нега и грижа. Ние ви нудиме широк асортиман на храна за зајци, кафези, играчки и разни додатоци за нив. Изберете ...
  Нашата фирма SOREX е водечка компанија во дистрибуција и продажба на храна и опрема за домашни миленици во Македонија со дистрибутивна мрежа над 120 комитенти ширум Македонија. За нашиот ...
"Рибоцентар е специјализирана продавница за риболовна опрема и работи во склоп на продавницата Пет Центар. Рибоцентар е ексклузивен застапник во Македонија на најпознатите светски брендови Mustad, ...

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters