About us      Contact

title_5b4d95e40577a12336657051531811300
 
title_5b4d95e40594a19214780731531811300
 
title_5b4d95e405b3811787039181531811300
 
title_5b4d95e405d011869841751531811300
 
 

 banner33

 Производи на акција

 

 

    
title_5b4d95e3dfeb511008021171531811299
    
title_5b4d95e3e00609168080291531811299
    
title_5b4d95e3e01e510658771361531811299
    
title_5b4d95e3e03668820616531531811299
    
title_5b4d95e3e04ff9509580041531811299
    
title_5b4d95e3e068d3579962131531811299
    
title_5b4d95e3e080d14720100281531811299
    
title_5b4d95e3e098d13835410751531811299
    
title_5b4d95e3e0b5b20035433971531811299
    
title_5b4d95e3e0ce31252292581531811299
    
title_5b4d95e3e0e6315242879061531811299
    
title_5b4d95e3e0ff87839948991531811299
    
title_5b4d95e3e117a18178156491531811299
    
title_5b4d95e3e12fa8248402581531811299
    
title_5b4d95e3e147910062301071531811299
    
title_5b4d95e3e15f613853966581531811299
    
title_5b4d95e3e17718936956561531811299
    
title_5b4d95e3e18ed14503181251531811299
    
title_5b4d95e3e1a6c14329040161531811299
    
title_5b4d95e3e1bed7007771731531811299
    
title_5b4d95e3e1d6d14438617471531811299
    
title_5b4d95e3e1f0411261728291531811299
    
title_5b4d95e3e2089780219011531811299
    
title_5b4d95e3e220d4370156791531811299
  • ALL
  • Производи

Hide Main content block

Интересни факти и совети

"Зајчињата се едни од најмилите домашни миленици на кои им е потребна секојдневна нега и грижа. Ние ви нудиме широк асортиман на храна за зајци, кафези, играчки и разни додатоци за нив. Изберете ...
  Нашата фирма SOREX е водечка компанија во дистрибуција и продажба на храна и опрема за домашни миленици во Македонија со дистрибутивна мрежа над 120 комитенти ширум Македонија. За нашиот ...
"Рибоцентар е специјализирана продавница за риболовна опрема и работи во склоп на продавницата Пет Центар. Рибоцентар е ексклузивен застапник во Македонија на најпознатите светски брендови Mustad, ...

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters