About us      Contact

title_5f962ae12847317043807461603676897
 
title_5f962ae12865b10497429601603676897
 
title_5f962ae12876621201518961603676897
 
title_5f962ae1288469826905221603676897
 
 

 banner33

 Производи на акција

 

 

    
title_5f962ae0e8c7914257934241603676896
    
title_5f962ae0e915420300673831603676896
    
title_5f962ae0e9bb510101795611603676896
    
title_5f962ae0ea27511536733441603676896
    
title_5f962ae0eab1b20288059461603676896
    
title_5f962ae0ead8520340517571603676896
    
title_5f962ae0eaf2e1187422961603676896
    
title_5f962ae0eb4476589192401603676896
    
title_5f962ae0eb86d13915912201603676896
    
title_5f962ae0ebb0517799921621603676896
    
title_5f962ae0ebd175973776731603676896
    
title_5f962ae0ebf9e6840705711603676896
    
title_5f962ae0ec8113801235901603676896
    
title_5f962ae0ecb9312826097831603676896
    
title_5f962ae0ece957127869591603676896
    
title_5f962ae0ed13215642938631603676896
    
title_5f962ae0ed34812710451191603676896
    
title_5f962ae0ed59e5091992441603676896
    
title_5f962ae0ed7dc8217677691603676896
    
title_5f962ae0eda2911543543191603676896
    
title_5f962ae0edc5f426388001603676896
    
title_5f962ae0ee9a815773294281603676896
    
title_5f962ae0eed3411547493011603676896
    
title_5f962ae0f02079421241411603676896
  • ALL
  • Производи

Hide Main content block

Интересни факти и совети

"Зајчињата се едни од најмилите домашни миленици на кои им е потребна секојдневна нега и грижа. Ние ви нудиме широк асортиман на храна за зајци, кафези, играчки и разни додатоци за нив. Изберете ...
  Нашата фирма SOREX е водечка компанија во дистрибуција и продажба на храна и опрема за домашни миленици во Македонија со дистрибутивна мрежа над 120 комитенти ширум Македонија. За нашиот ...
"Рибоцентар е специјализирана продавница за риболовна опрема и работи во склоп на продавницата Пет Центар. Рибоцентар е ексклузивен застапник во Македонија на најпознатите светски брендови Mustad, ...

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters