About us      Contact

title_5f675c05dfc6413347781501600609285
 
title_5f675c05dfea011507745701600609285
 
title_5f675c05dffe46020181461600609285
 
title_5f675c05e011810690761331600609285
 
 

 banner33

 Производи на акција

 

 

    
title_5f675c05cbaa018817816311600609285
    
title_5f675c05cbb7b1675230951600609285
    
title_5f675c05cbc3315287996321600609285
    
title_5f675c05cbcf0739919161600609285
    
title_5f675c05cbdd86866799681600609285
    
title_5f675c05cbec819730303691600609285
    
title_5f675c05cbfe24070380591600609285
    
title_5f675c05cc0e0558693441600609285
    
title_5f675c05cc1a57040854071600609285
    
title_5f675c05cc28318611133411600609285
    
title_5f675c05cc3453210160381600609285
    
title_5f675c05cc41d3591334201600609285
    
title_5f675c05cc50b1817144361600609285
    
title_5f675c05cc5e35791418151600609285
    
title_5f675c05cc6e2383172181600609285
    
title_5f675c05cc7ec20612941600609285
    
title_5f675c05cc8c59013612551600609285
    
title_5f675c05cc9c017626881681600609285
    
title_5f675c05ccad19484838661600609285
    
title_5f675c05ccba018501647731600609285
    
title_5f675c05ccc9817069160711600609285
    
title_5f675c05ccd71460938471600609285
    
title_5f675c05cce3920840130971600609285
    
title_5f675c05cceed12397906571600609285
  • ALL
  • Производи

Hide Main content block

Интересни факти и совети

"Зајчињата се едни од најмилите домашни миленици на кои им е потребна секојдневна нега и грижа. Ние ви нудиме широк асортиман на храна за зајци, кафези, играчки и разни додатоци за нив. Изберете ...
  Нашата фирма SOREX е водечка компанија во дистрибуција и продажба на храна и опрема за домашни миленици во Македонија со дистрибутивна мрежа над 120 комитенти ширум Македонија. За нашиот ...
"Рибоцентар е специјализирана продавница за риболовна опрема и работи во склоп на продавницата Пет Центар. Рибоцентар е ексклузивен застапник во Македонија на најпознатите светски брендови Mustad, ...

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters