About us      Contact

title_5e2d9d315690421308129941580047665
 
title_5e2d9d3156ac67148895531580047665
 
title_5e2d9d3156c6e13731796871580047665
 
title_5e2d9d3156e141512773661580047665
 
 

 banner33

 Производи на акција

 

 

    
title_5e2d9d31211a71679480201580047665
    
title_5e2d9d312136412970564861580047665
    
title_5e2d9d312150b11530732091580047665
    
title_5e2d9d31216b27986201391580047665
    
title_5e2d9d31218512701229461580047665
    
title_5e2d9d31219f219873093771580047665
    
title_5e2d9d3121ba320956570131580047665
    
title_5e2d9d3121d416028374111580047665
    
title_5e2d9d3121edb13946946191580047665
    
title_5e2d9d312207920002768591580047665
    
title_5e2d9d312221216209072841580047665
    
title_5e2d9d31223b117214369521580047665
    
title_5e2d9d312254d14209272031580047665
    
title_5e2d9d31226ec16125734861580047665
    
title_5e2d9d312288719444833181580047665
    
title_5e2d9d3122a363059685261580047665
    
title_5e2d9d3122c0f11142130141580047665
    
title_5e2d9d3122db514780326851580047665
    
title_5e2d9d3122f5713996683641580047665
    
title_5e2d9d31230fd5117827861580047665
    
title_5e2d9d31232a118499700071580047665
    
title_5e2d9d31234417052234021580047665
    
title_5e2d9d31235e48797099651580047665
    
title_5e2d9d312378f14029268071580047665
  • ALL
  • Производи

Hide Main content block

Интересни факти и совети

"Зајчињата се едни од најмилите домашни миленици на кои им е потребна секојдневна нега и грижа. Ние ви нудиме широк асортиман на храна за зајци, кафези, играчки и разни додатоци за нив. Изберете ...
  Нашата фирма SOREX е водечка компанија во дистрибуција и продажба на храна и опрема за домашни миленици во Македонија со дистрибутивна мрежа над 120 комитенти ширум Македонија. За нашиот ...
"Рибоцентар е специјализирана продавница за риболовна опрема и работи во склоп на продавницата Пет Центар. Рибоцентар е ексклузивен застапник во Македонија на најпознатите светски брендови Mustad, ...

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters