About us      Contact

Облека

 Prologic-Max5-Comfort-Thermo-Suit-500x500

Prologic Термо Комплет

XL

Цена: 12.675 ден.

 imax-thermo-suit-sajt-opt-500x500

Imax Термо Комплет

M

Цена: 6900 ден.

 

prologic-comfort-thermo-suit-green-sajt-opt-500x500

Јакна и Панталони Prologic 

Цена: 8220 ден.

 Day-Perfect-SHIRT-TOURNAMENT-220x220

Мустад маица

Цена: 1300 ден.

 max5-grip-trek-boot-220x220
Чизми Savage Gear

Цена: 7710 ден.

 SavageGear-Polar-Boot-220x220

Чизми Savage Gear

Цена: 3095 ден.

 

 scierra-sensi-dry-glove-sajt-opt-220x220
Ракавици Scierra

Цена: 1180 ден.

 Prologic-Bivvy-2man-with-overwrap-opt

Ракавица Prologic

Цена: 550 ден.

Mustad-Multi-Tube-Carp-1-sajt-220x220

Maска Мустад

Цена: 295 ден.

 rt-ontario-jacket

Rоn Thompson Јакна

Водоотпорна, со 17 џеба

Цена: 3580 ден.

 Imax-dry-lite-underwear-opt

Imax DryLite Underwear

Цена: 3680 ден.

 Scierra-Breeze-Zip-Fleece-Jacket-Cactus-Green-sajt-opt

Scierra Дуксер

Цена: 3140 ден.

 ontario-hip-wader  1474637119 188.255.167.57

Ron Thompson Риболовни чизми

Цена: 2620 ден.

 

 imageedit 3 2557583361

Панталони Savage Gear Force

Цена: 4950 ден

*нема на залиха

 imageedit 25 6950544729

Prologic Влечки

Цена: 1500 ден.

 imageedit 1 7773764528

Jaкна Prologic Bank Bound

Цена: 3350 ден

 imageedit 13 6873109914

Јакна Prologic 

Цена: 3250 ден

 imageedit 11 7113571185

 Jaкна Prologic LitePro Thermo

Цена: 4490 ден

 imageedit 1 8000784188

Маица Мустад сина

Цена: 730 ден

 imageedit 3 5437580443

Маица Мустад сива

Цена: 730 ден

 imageedit 5 6680737629

Маица Мустад црна

Цена: 730 ден

 imageedit 9 8049546547

Маица Savage Gear

Цена: 1650 ден

Prologic-Road-Sign-T-Shirt-Sage-Green-Sajt-2-opt

Prologic Маица 

Цена: 1490 ден.

 imageedit 23 2517023600

Елек Prologic Thermo

Цена: 3200 ден

 web-48042-PL-Max5-Survivor-Cap

Капа Prologic

Цена: 995 ден

 

  58 1

Панталони Prologic Heritage Thermo 

XL

Цена: 5350 ден

 58 2

Jакна Prologic Heritage Thermo

XL

Цена: 6250 ден

 imageedit 19 4536214746
Капа Savage Gear

Цена: 670 ден

 imageedit 17 6500476002

Капа Okuma

Цена: 690 ден

imageedit 15 7276008255 

Капа Prologic

Цена: 580 ден

*нема на залиха

 Imax-Thermo-Boat-Jacket-sajt-opt

Imax Thermo Boat Јакна

Цена: 6900 ден.

*нема на залиха

 savage-gear-coolfit-shoes

Savage Gear Патики

Цена: 2130 ден.

 

imageedit 25 6950544729

Prologic Влечки

Цена: 1600 ден.

 

 

imageedit 21 5048677023

Дуксер Мустад син

Цена: 1660 ден

 

Prologic-commander-sunglasses-black-gunsmoke

Наочари Prologic Black

Цена: 1650 ден

 

savage-gear-skull-tec-tube-upotreba

Маска Savage Gear Skull Tec-Tube

Цена:  175 ден

*нема на залиха

 neo-tough-sock-sajt-opt
Чорапи Ron Thompson Neopren

Цена: 645 ден.

 ron-thompson-crosswater-gloves-sajt-opt

Нараквици Ron Thompson

Цена: 840 ден.

*нема на залиха

 ron-thompson-svalbard-neoprene-chest-waders-9004213-0-1416214033000

R.T Svalbard Neopren Wader

Цена: 6310 ден.

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters