About us      Contact

Кугли

 

 download 1
Голема Стаклена Топка 5л.

Цена: 360 ден.

download 1 

Средна Стаклена Топка 3л.

Цена: 300 ден.

download 1 

Мала Стаклена Топка 1л.

Цена: 166 ден.

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters