About us      Contact

Додатоци


 

126917 13920

 

Црево силиконско

Цена: 75 ден.

Шифра:8752

 

 

8750

 

Црево за воздух 100м.

Цена: 1244 ден.

Шифра:8750 

 

126919 3119

Спојници за црево 2ком

Цена: 24 ден.

Шифра:8036 

 

8920

 

Чистач за стакло

Цена: 106 ден.

Шифра:8920 

 

8912

Магнет голем Клини

Цена: 734 ден.

Шифра:8913

8912

 

Магнет мал Клини

Цена: 446 ден.

Шифра:8912

8900

Магнет мал

 Цена: 198 ден.

 Шифра:8900

8900

 

Магнет голем

 Цена: 324 ден.

Шифра:8905 

8105

Вакум чистач на батерии

Цена: 828 ден.

Шифра:8105 

 

 

 

 

 

8095

Вакум чистач голем

Цена: 515 ден.

Шифра:8100

 8080

 

Вакумски чистач

Цена: 204 ден.

Шифра:8080

8095

 

Вакум чистач мал

Цена: 367 ден.

Шифра:8095 

8000 

Мрежа 7x6 цм

Цена: 60 ден.

Шифра:8000

 

 

 

8000

Мрежа 10x7 цм

Цена: 70 ден.

Шифра:8001

8000 

Мрежа 12x10 цм

Цена: 80 ден.

Шифра:8002

 

 

8000

 

Мрежа 15x12 цм

Цена: 90 ден.

Шифра:8003

 

8000

Мрежа 20x15 цм

Цена: 100 ден.

Шифра:8004

 

 

8000

 

Мрежа 25x17 цм

Цена: 110 ден.

Шифра:8005

 

 8050 

Мрестилка Мала

Цена: 170 ден.

Шифра:8050

 

 

8052

Мрестилка со мрежа

Цена: 112 ден.

Шифра:8052 

 

8051

Мрестилка Голема

Цена: 227 ден.

Шифра:8051 

 

8590

Распрскувач камен 10цм

Цена: 54 ден.

Шифра:8590

 

 

8590

Распрскувач камен 15цм

Цена: 70 ден.

Шифра:8591

 8589

Распрскувач камен мал

Цена: 56 ден.

Шифра:8589

 
 

126922 3122

Разделник двостран

Цена: 50 ден.

Шифра:8039 

 

 

126921 3121

Разделник тристран

Цена: 55 ден.

Шифра:8038 

126915 3123

Разделник тристран

Цена: 60 ден.

Шифра:8040 

 

 

126920 3117

Неповратен вентил 2ком. 

Цена: 80 ден.

Шифра:8035

 

 

126866 44653 

 

Резервни филтри за м-380

Цена: 192 ден.

Шифра:86114

 

 

126866 44653 

 

Резервни филтри за м-100

Цена: 379 ден.

Шифра:86134

 

126866 44653 

Резервни филтри за м-700

Цена: 270 ден.

Шифра:86124

 

126866 44653

Резервни филтри за м-200

Цена: 168 ден.

Шифра:86104

 

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters