About us      Contact

Декоративни елементи за аквариуми

 

  126993 44732

Позадина за аквариум 60х30цм

Цена: 175 ден.

Шифра:8125

126995 44733

Позадина за аквариум 80х40цм

Цена: 235 ден.

Шифра:8126

 

126997 44735

 

Позадина за аквариум 120х50цм

Цена: 300 ден.

Шифра:8127

 

8708

 Корален гребен екзотик 29цм

 Цена: 2400 ден.

Шифра:8708 

 

8712

 

 Крокодилски череп 14цм

Цена: 510 ден.

Шифра:8712 

8713

 

Мртовечка глава 15цм

Цена: 495 ден.

Шифра:8713 

 8796

 

Керамичка пештера 22цм

Цена: 466 ден.

Шифра:8796

8798

 Украс амфори 8цм

Цена: 276 ден.

Шифра:8798 

8808

 Школка Бисер 15цм

Цена:539 ден.

Шифра:8808 

 8809

Украс корал 10-13цм

Цена: 299 ден.

Шифра:8809

8819

 Трупец за аквариум 31цм

Цена: 940 ден.

Шифра:8819 

8819

 Трупец за аквариум 21цм

Цена: 624 ден.

Шифра:8828

8846

 

Декорација за аквариум 29цм

Цена: 730 ден.

Шифра:8846 

 8858

Карпа со растение 37цм

Цена: 1417 ден.

Шифра:8858

 8864

 

Карпа 15цм

Цена: 350 ден.

Шифра:8864

 8866

 

Украс звезда 9цм

Цена: 120 ден.

Шифра:8866

8868

 

Украс корал 7цм

Цена: 126 ден.

Шифра:8868 

 8875

 

Корален гребен 32цм

Цена: 1500 ден.

Шифра:8875

 89362

Декоративна трева 9цм

Цена: 251 ден.

Шифра:89661

89362

Декоративна трева 13цм

Цена: 326 ден.

Шифра:89362 

127155 3231

Кристални камења 24ком.

Цена: 205 ден.

Шифра:8948 

 

 

        8955                   

Замок со ограда 14цм

Цена: 370 ден.

Шифра:8955

8962

 

Мост за аквариум керамички 17цм

Цена: 310 ден.

Шифра:8962 

8976

 

Потопен брод за аквариум 24цм

Цена: 463 ден.

Шифра:8976 

 

8839

Корал за аквариум 16цм

Цена: 466 ден.

Шифра:8839 

127130 5512 

Трева пластична 17цм

Цена: 66 ден.

Шифра: 8967

127131 12456 

Трева пластична 25цм

Цена: 115 ден.

Шифра: 8968

 127134 12459

Трева пластична 28цм

Цена: 174 ден.

Шифра:8969

104419 23265

Мопан дрво мало

Цена: 258 ден.

Шифра:8981

 

 104420 23264

Мопан дрво големо

Цена: 469 ден.

Шифра:8982

 imageedit 14 9407771505

Дрво со гранки до 50цм

Цена: 850 ден.

Шифра:8899

 

 
imageedit 14 9407771505

Дрво со гранки до 30цм

Цена: 295 ден.

Шифра:88030

 8873

Корал 26цм

Цена: 720 ден.

Шифра:8873

 18405364 10210788604744755 1980186470 o
Декоративен песок за аквариум 600мл

Цена: 290 ден.

Шифра:30126

 18362213 10210788604784756 1729359507 o

Декоративен песок за аквариум 600мл

Цена: 290 ден.

Шифра:301210

 18405745 10210788604944760 1316577841 o

Декоративен песок за аквариум 600мл

Цена: 290 ден.

Шифра:30128

 18406019 10210788605064763 1453186028 o

Декоративен песок за аквариум 600мл

Цена: 290 ден.

Шифра:30127

 18379279 10210788605144765 1103211315 o

Декоративен песок за аквариум 600мл

Цена: 290 ден.

Шифра:30125

18362770 10210788604624752 72806516 o 

Декоративен песок за аквариум 600мл

Цена: 290 ден.

Шифра:30124

 18379565 10210788605184766 1303117576 o

Декоративен песок за аквариум 600мл

Цена: 290 ден.

Шифра:30129

 18491998 10210847290811870 1676164570 n

Песок за аквариум шарен 1кг.

Цена: 100 ден.

Шифра:301211

 18492237 10210847291011875 1001107021 n

Песок за аквариум бел 1кг.

Цена: 70 ден.

Шифра:30122

 

 18492404 10210847291491887 149468312 n

Песок за аквариум кафен 1кг.

Цена: 100 ден.

Шифра:30123

 18492442 10210847291251881 899099086 n

Песок за аквариум шарен 1кг.

Цена: 70 ден.

Шифра:30121

 d12-22

Декоративна трева за во аквариум

Цена: 280 ден.

Шифра:301222

 d12-23

Декоративна трева за во аквариум

Цена: 150 ден.

Шифра:301223

 d-17

Декоративна трева за во аквариум

Цена: 90 ден.

Шифра:301217

 d12-166

Декоративна трева за во аквариум

Цена: 340 ден.

Шифра:301216

 d12-222

Декоративна трева за во аквариум

Цена: 280 ден.

Шифра:301222

 d22

Декоративна трева за во аквариум

Цена: 280 ден.

Шифра:301222

 d24

Декоративна трева за во аквариум

Цена: 150 ден.

Шифра:301224

 d-12

Декоративна трева за во аквариум

Цена: 200 ден.

Шифра:301212

 d12-13

Декоративна трева за во аквариум

Цена: 60 ден.

Шифра:301213

 d12-15

Декоративна трева за во аквариум

Цена: 280 ден.

Шифра:301215

 d12-16

Декоративна трева за во аквариум

Цена: 340 ден.

Шифра:301216

 301214

Декоративна трева за во аквариум

Цена: 80 ден.

Шифра:301214

 

 301214-1

Декоративна трева за во аквариум

Цена: 80 ден.

Шифра:301214

 d12-18

Декоративна трева за во аквариум

Цена: 80 ден.

Шифра:301218

 d12-20

Tрева силиконска корал

Цена: 110 ден.

Шифра:301220

 d12-19

Декоративна трева за во аквариум

Цена: 350 ден.

Шифра:301219

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters