About us      Contact

Филтри


 biomax

Биомакс 1л.

Билошки филтрат 

Цена: 420 ден.

 humin

Хумин 1л.

Гранулат за филтрирање

Цена: 420 ден.

 akvafin

 

Аквафин 1л.

Активен јаглен за филтрирање

Цена: 445 ден.

     
     

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters