About us      Contact

Воздушни пумпи


86100

 Внатрешна Пумпа 5W - До 45л.

Цена: 570 ден.

Шифра:86100

 86100

Внатрешна  Пумпа 7W - 40 до 60л.

Цена: 850 ден.

Шифра:86110

 86100

Внатрешна Пумпа 10W - 60 до 120л.

Цена: 1070 ден.

Шифра:86120

 86100

Внатрешна  Пумпа 20W - 100 до 180л.

Цена: 1620 ден.

Шифра:86130

 86310

Воздушна Пумпа 2.5W - до 50л.

Цена: 400 ден.

Шифра:86300

86310

Воздушна Пумпа 5W - 50 до 300л.

Цена: 544 ден.

Шифра:86310 

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters