About us      Contact

Акваруми

 

 Aqua-One-AR980-Gloss-Black-466x600

Аквариум АR-F980

Цена - 21.500 ден.

Постоље - 5450 ден.

 AR830 enlarge

Аквариум АR-F830

Цена - 15.500 ден.

 National-mail-Minjiang-Aquarium-Bora-HR3-580-with-filter-glass-fish-tank-aquarium-fish-tank-60cm

Аквариум бел

Цена - 7200 ден.

 

 National-mail-Minjiang-Aquarium-Bora-HR3-580-with-filter-glass-fish-tank-aquarium-fish-tank-60cm 1

Аквариум црн 580х290х500мм

75 литри

Цена - 6850 ден.

 
National-mail-Minjiang-Aquarium-Bora-HR3-580-with-filter-glass-fish-tank-aquarium-fish-tank-60cm 1

Аквариум црн 300х240х410цм

17 литри

Цена - 3800 ден.

 14480TankAR510Silver

Аквариум 380х230х420мм

33 литри

Цена - 4220 ден.

 XQ-520A-w

Аквариум бел

Цена - 4990 ден.

 images

Аквариум полукружен 580х360х755мм

92 литри

Цена - 11.300 ден.

 

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters