About us      Contact

Песоци

Lechat pesok 6kg

Лешат Песок

Цена 10л./6кг. - 235 ден.

Lechat pesok 10kg

Лешат Песок

Цена 16л./10кг. - 440 ден.

Pesok Profumata 6kg

 Лешат Песок Профумата

Цена 10л./6кг. - 400 ден.

Simba Pesok 5kg

Симба Песок 5кг. 

Цена: 180 ден.

 

 

 

 4206

Фреш песок за мачки 5л

Цена: 484 ден.

Шифра:4026

 4233

Трева за мачки 100гр.

Цена: 100 ден.

Шифра:4233

 nudolor macki

Нулодор песок за мачки 1.5кг

Цена: 412 ден.

   

 

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters