About us      Contact

Лежалки и кревети

 2871

Транспортна кутија од прачки 50цм

Цена: 2270 ден.

Шифра:2871

 2871

Транспортна кутија од прачки 45цм

Цена: 1920 ден.

Шифра:2870

 28071

 

Лежалка сламена кафена 50цм

Цена: 582 ден.

Шифра:28071

 28191

 

Лежалка сламена кафена 50цм

Цена: 1214 ден.

Шифра:28191

 28213

 

Лежалка сламена со шепи 50цм

Цена: 1374 ден.

Шифра:28213

2874

Лежалка на две нивоа

Цена: 3618 ден.

Шифра:2874 

 36281

 

Лежалка Миноу 35x26x41цм

Цена: 1999 ден.

Шифра:36281

 36301

 

Лежалка Миноу 35x26x41цм

Цена: 1999 ден.

Шифра:36301

28672

Ќебе термо 100x75цм

Цена: 760 ден.

Шифра:28672 

 36971

 

Кревет Лајка 50цм

Цена: 2215 ден.

Шифра:36971

37042

 

Кревет јума 45цм

Цена: 1760 ден.

Шифра:37042 

37051

 

Лежалка козмо 55x45цм

Цена: 1890 ден.

Шифра:37051 

 37193

Прекривка за маче

Цена: 330 ден.

Шифра:37193

37726

 

Лежалка бензо тиркиз 60x50цм

Цена: 2466 ден.

Шифра:37726 

кревет 37716

Лежалка бонзо 60x50цм

Цена: 2466 ден.

Шифра:37716 

 3631

Кревет Феј

Цена: 2123 ден.

Шифра:3631

36340 

Лежалка баблс окер

Цена: 2386 ден.

Шифра:36340

36347 

Лежалка Џина 42x37x42цм

Цена: 2086 ден.

Шифра:36347

 3680

Кауч Карамел

Цена: 3806 ден.

Шифра:3680

 4294

Лежалка за маче

Цена2398 ден.

Шифра:4294

36334 

Куќарка Платнена

Цена2516 ден.

Шифра:36334

 babet

Лежалка Фер

Цена1020 ден.

perla 

Лежалка Перла

Цена782 ден.

28171 ova 

Софа Филоу Кафена

Цена2544 ден.

Шифра:28171

 37491

Кревет Чипи

Цена1540 ден.

Шифра:37491

luciano 

Лежалка Лучиано

Цена2323 ден.

Шифра:36686

38292 

Кревет Марино

Цена: 1400 ден.

Шифра:38292

 38962

Кревет Калина

Цена: 2300 ден.

Шифра:38962

 nutram

Лежалка Нутрам

Цена: 650 ден.

36431

Лежалка јастук

Цена: 1390 ден.

Шифра:36431 

 

 5487131
Лежалка знаме 40цм

Цена: 480 ден.

 5487233

Лежалка лине 50цм

Цена: 650 ден.

 

 

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters