About us      Contact

Огрлици, поводници, градници


 4144

Поводник/Градник

Цена: 319 ден.

Шифра:4144

4183

Поводник/Градник

Цена: 286 ден.

Шифра:4183 

 

4207

Огрлица за маче

Цена: 173 ден.

Шифра:4207

 4152

Огрлица со марама

Цена: 99 ден.

Шифра:4152

4154

Огрлица еластична

Цена: 100 ден.

Шифра:4154 

 4158

Огрлица 

Цена: 82 ден.

Шифра:4158

 

 4172

Огрлица кадифена

Цена: 138 ден.

Шифра:4172

4173

Огрлица рефлекс

Цена: 155 ден.

Шифра:4173 

4179

Огрлица кити

Цена: 120 ден.

Шифра:4179

 

 135308 46500

Поводник/Градник црн

Цена: 204 ден.

Шифра:4185

 135310 46502

Поводник/Градник црвен

Цена: 204 ден.

Шифра:4185

 4185

Поводник/Градник лила

Цена: 204 ден.

Шифра:4185

 135309 46501

Поводник/Градник син

Цена: 204 ден.

Шифра:4185

41900

Огрлица со цвет

Цена: 105 ден.

Шифра:4190 

41901

Огрлица светкава

Цена: 145 ден.

Шифра:41901 

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters