About us      Contact

Хигиена и заштита


 

 2546

 Kaпки за очи 50мл

Цена: 226 ден.

Шифра:2546

 

 2547

 Капки за уши 50мл

Цена: 249 ден.

Шифра:2547

 

2572 

Спреј за нега на шепи

Цена: 236 ден.

Шифра:2572

 2908

 Шампон за мачки 250мл

Цена: 160 ден.

Шифра:2908

4225 

Катнип за маче

Цена: 80 ден.

Шифра:4225

2941 

Пена за куче/маче

Цена: 435 ден.

Шифра:2941

 29181

 Сув шампон

Цена: 160ден.

Шифра:2918

4238

Катнип спреј за маче

Цена: 210 ден.

Шифра:4238 

 

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters