About us      Contact

Лежалки и кревети

 2871

Tранспортна кутија од прачки 50цм

Цена: 2270 ден.

Шифра:2871

2874

Лежалка на две нивоа

Цена: 3618 ден.

Шифра:2874 

 28071

Лежалка сламена кафена 50цм

Цена: 582 ден.

Шифра:28071

 28071

 

Лежалка сламена кафена 60цм

 Цена: 936 ден.

 Шифра:28072

 

 28071

Лежалка сламена кафена 70цм

Цена: 1272 ден.

Шифра:28073

28071

Лежалка сламена кафена 80цм

Цена: 1488 ден.

Шифра:28074

 28071

 

Лежалка сламена кафена 90цм

 Цена: 1850 ден.

 Шифра:28075

 

28071

Лежалка сламена кафена 100цм

Цена: 2200 ден.

Шифра:28076

38821

Лежалка пластична сива 68x47цм

Цена: 943 ден.

Шифра:38821 

 

38821

 

Лежалка пластична сива 80x53цм

 Цена: 1240 ден.

 Шифра:38831

 

38821

Лежалка пластична сива 88x62цм

Цена: 1690 ден.

Шифра:38841

 

 

38821

 

Лежалка пластична сива 96x66цм

 Цена: 1758 ден.

 Шифра:38851

 

 

38821

 

Лежалка пластична сива 117x77цм

 Цена: 2580 ден.

 Шифра:38861

 

 

 

 

28191

 

Лежалка сламена кафена 50цм

Цена: 1214 ден.

 Шифра:28191

 

 

 

28191

Лежалка сламена кафена 60цм

Цена: 1444 ден.

Шифра:28192

 

 

 

28191

Лежалка сламена кафена 70цм

Цена: 1662 ден.

Шифра:28193

 

28191

Лежалка сламена кафена 80цм

Цена: 1882 ден.

Шифра:28194

 

 

28191

Лежалка сламена кафена 90цм

Цена: 2100 ден.

Шифра:28195

 

 

28191

Лежалка сламена кафена 100цм

Цена: 2318 ден.

Шифра:28196

 
 

28213

Лежалка сламена со шепи 50цм

Цена: 1374 ден.

Шифра:28211

 

 

28213

Лежалка сламена со шепи 60цм

Цена: 1856 ден.

Шифра:28212

 

 

 

28213

Лежалка сламена со шепи 70цм

Цена: 2590 ден.

Шифра:28213

 

28213

Лежалка сламена со шепи 80цм

Цена: 3239 ден.

Шифра:28214

 

 

36431

Лежалка јастук

Цена: 1390 ден.

Шифра:36431 

 36431

 

Лежалка јастук

Цена: 2150 ден.

Шифра:36432

 

 

36431

Лежалка јастук

Цена: 2911 ден.

Шифра:36433

 

 

37042

Kревет јума 45цм

Цена: 1760 ден.

Шифра:37041

 

 

 

37042

Kревет јума 55цм

Цена: 2156 ден.

Шифра:37042 

 

кревет 37716

Лежалка бонзо 60x50цм

Цена: 2466 ден.

Нема за залиха

 

 

 

37726

Лежалка бензо тиркиз

Цена: 2466 ден.

Нема за залиха

 

 

36301

Лежалка Миноу 35x26x41цм

Цена: 2000 ден.

Шифра:36301 

 

 

36281

Лежалка Миноу 35x26x41цм

Цена: 2000 ден.

Шифра:36281

36347

Лежалка Џина 42x37x42цм

Цена: 2086 ден.

Шифра:36347

 
 

36340

Лежалка баблс окер

Цена: 2386 ден.

Шифра:36340

 

 

36971

Кревет лајка 50цм

Цена: 2215 ден.

Шифра:36971

 

37051

Лежалка козмо 55x45цм

Цена: 1890 ден.

Шифра:37051

 

 

3631

Кревет феј

Цена: 2123 ден.

Шифра:3631

 

2871

Tранспортна кутија од прачки 45цм

Цена:  1920 ден.

Шифра:2870

 

 

luciano

Лежалка Лучиано 89х63цм

Цена: 2323 ден.

Шифра:36686

 

 

 

emilio Лежалка Емилио

Цена: 4380 ден.

Шифра:37293

 

38962 

Кревет Калина

Цена: 2300 ден.

Шифра:38962

Нема за залиха

 

3680

 

Кауч Карамел

Цена: 3806 ден.

Шифра:3680

 28171 ova

Софа Филоу Кафена

Цена: 2544 ден.

Шифра:28171

 

28631

Кревет Кудли

Цена: 755 ден.

Шифра:28631

 

36334 

Куќарка платнена

Цена: 2516 ден.

Шифра:36334

 

36348

Кревет Надиа

Цена: 1814 ден.

Шифра:36348

36683 Кревет сино/бел 90x65цм

Цена: 2645 ден.

Шифра:36683

37452 

Кревет Драго 80х60цм

Цена: 2800 ден.

Шифра:37451

 37452

Кревет Драго 100х70цм

Цена: 3490 ден.

Шифра:37452

37452

Кревет Драго 120х80цм

Цена: 4205 ден.

Шифра:37453

 

37491 

Кревет Чипи 

Цена: 1540 ден.

Шифра:37491

 38292

Кревет Марино

Цена: 1400 ден.

Шифра:38292

38901 

Лежалка на преклоп 45х68цм

Цена: 1221 ден.

Шифра:38901

 

perla

Лежалка Перла

Цена: 782  ден.

 babet

Лежалка Фер

Цена: 1020 ден.

 

 nutram

Лежалка Нутрам

Цена: 650 ден.

freddy Лежалка Фреди

Цена: 1210 ден.

 

37067

Ќебе Данте 70х50цм

Цена: 669 ден.

Шифра:37067

 

 

37067

Ќебе Данте 100х70цм

Цена: 1249 ден.

Шифра:37068

 

 

 37171

Ќебе за куче со шепи

Цена: 1254 ден.

Шифра:37171

 

28672

Ќебе термо 100x75цм

Цена: 760 ден.

Шифра:28672 

 

28672

Ќебе термо 150x100цм

Цена: 1466 ден.

Шифра:28682

 37173

Ќебе волнено  150х100цм

Цена: 1411 ден.

Шифра:37173

 

5487131

Лежалка знаме 40цм

Цена: 480 ден.

 5487131

Лежалка знаме 50цм

Цена: 650 ден.

 5487131

Лежалка знаме 60цм

Цена: 930 ден.

 5487131

Лежалка знаме 70цм

Цена: 1200 ден.

 5487131

Лежалка знаме 80цм

Цена: 1480 ден.

5487131 

Лежалка знаме 95цм

Цена: 1940 ден.

 5487131

Лежалка знаме 110цм

Цена: 2360 ден.

 5487233

Лежалка лине 50цм

Цена: 650 ден.

 5487233

Лежалка лине 60цм

Цена: 930 ден.

 5487233

Лежалка лине 70цм

Цена: 1200 ден.

 5487233

Лежалка лине 80цм

Цена: 1480 ден.

 5487233

Лежалка лине 95цм

Цена: 1940 ден.

 5487233

Лежалка лине 110цм

Цена: 2360 ден.

143822 22118 

Кревет за во кола 95х75цм

Цена: 3390 ден.

Шифра:1321

 143897 45516

Ќебе термо 26х46цм

Цена: 350 ден.

Шифра:38872

 

143897 45516

Ќебе термо 29х51цм

Цена: 400 ден.

Шифра:38873

   

 

 

 

 

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters