About us      Contact

Порции


 2499

Порција ростфајна 0.45л

Цена: 376 ден.

Шифра:2499

 24840-24845

Порција ростфајна 0,2л

 Цена: 58 ден.

Шифра:24840

 

24840-24845

Порција ростфајна 0,45л

 Цена: 85 ден.

Шифра:24841

24840-24845

Порција ростфајна 0,75л

 Цена: 130 ден.

Шифра:24842  

 

24840-24845

Порција ростфајна 1,8л

 Цена: 188 ден.

 Шифра:24843 

 

24840-24845 

Порција ростфајна 2,8л

 Цена: 235 ден.

Шифра:24844

 

24850-24855

Порција ростфајна 0.45л

 Цена: 172 ден.

Шифра:24851

 

24850-24855 

Порција ростфајна 0.7л

 Цена: 200 ден.

Шифра:24852

24850-24855 

Порција ростфајна 0.9л

 Цена: 272 ден.

Шифра:24853

24850-24855 

Порција ростфајна 1.75л

 Цена: 349 ден.

Шифра:24854  

24850-24855

Порција ростфајна 2.8л

 Цена: 481 ден.

Шифра:24855

 

 24830-24834

 

Сет држач со порции 2x0.45л

  Цена: 299 ден.

  Шифра:24831 

 

24830-24834 

Сет држач со порции  2x0.75л

 Цена: 469 ден.

Шифра:24832

 24830-24834

Сет држач со порции 2x1.8л

 Цена: 546 ден.

Шифра:24833

 24830-24834

Сет држач со порции 2x2.8л

 Цена: 846 ден.

Шифра:24834

 

24920-24923

Држач со ростфајна порција 2x1.8л

Цена: 1554 ден.

 Шифра:24921

 24920-24923

Држач со ростфајна порција 2x2.8л

 Цена: 1900 ден.

Шифра:24922 

 24920-24923

Држач со ростфајна порција 2x4,5л

Цена: 2120 ден.

Шифра:24923 

 

 

 2471-2475

Порција пластична 0,25л

 Цена: 66 ден.

 Шифра:2471

 

 

2471porcija

Порција пластична 0.5л

 Цена: 103 ден.

 Шифра:2473 

 2471porcijaa

Порција пластична 0.9л

 Цена: 151 ден.

 Шифра:2475

 

24950-24953

Порција пластична со гума 0.3л

 Цена: 89 ден.

Шифра:24950 

 porcija

Порција пластична со гума 0.75л

 Цена: 198 ден.

Шифра:24952

 

 porcijad

Порција пластична со гума 1.5л

 Цена: 350 ден.

Шифра:24953

 

 24967

Порција дупла пластична 2x0,2л

Цена: 195 ден.

Шифра:24967

 

2481

Порција мобилна 1,8л

Цена: 150 ден.

Шифра:2281

 

24720

Порција сет 48x12x38 цм

Цена: 394 ден.

Шифра:24720

 

4014

Порција керамичка 2x0,15л

Цена: 232 ден.

Шифра:4014

 

5237ca978e16d5cf350005d6-225x225-resize-transparent

Порција керамичка

Цена: 718 ден.

Шифра:24423 

 24458

Порција дупла 2x0,3л

Цена: 195 ден.

Шифра:24458

 142940 49794

Порција дупла 2x0,3л

Цена: 195 ден.

Шифра:24458

 142941 49795

Порција дупла 2x0,3л

Цена: 195 ден.

Шифра:24458

 

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters