About us      Contact

Хигиена и заштита

 

 

2546

Капки за очи 50мл

Цена: 226 ден.

Шифра: 2546

 

2547 

Капки за уши 50мл

Цена: 249 ден.

Шифра: 2547

 

 2557

Паста за заби 100мл

Цена: 143 ден.

Шифра:2557

 como-mantener-en-forma-a-tu-mascota-1

Сет за заби

Цена: 280 ден.

Шифра: 2561

 

2572 

 

Спреј за нега на шепи

Цена: 236 ден.

Шифра: 2572

 

2927

Спреј за одбивање кучки 

Цена: 292 ден.

Шифра: 2927 

 2928

Спреј за заштита на инвентар

Цена: 300 ден.

Шифра:2928

2931 

Спреј за одбивање од жвакање

Цена: 320 ден.

Шифра:2931

 

2934

 

Спреј за тренинг 50мл

Цена: 260 ден.

Шифра:2934

 54494

Шампон со јајце 300мл.

Цена: 150 ден. 

Шифра:954494

54495

Шампон за кутриња 300мл.

Цена: 150 ден. 

Шифра:954495

54496

Шампон за бело влакно 300мл.

Цена: 150 ден.

Шифра:954496

 54497
Шампон за долго влакно 300мл.

Цена: 150 ден.

Шифра:954497

 54498

Шампон јоркшир 300мл.

Цена: 150 ден.

Шифра:954498

 54499

Шампон ревитализор 300мл.

Цена: 150 ден.

Шифра:954499

 

2898

  Шампон Алое Вера 250мл

  Цена: 160 ден.

Шифра:2898

 

2899

  Шампон со мед 250мл

 Цена: 160 ден.

Шифра:2899

 

2900

  Шампон Хербал 250мл

 Цена: 160 ден.

Шифра:2900

2901

 Шампон за долго влакно 250мл

 Цена: 160 ден.

Шифра:2901

2903

 Шампон со регенератор250мл

 Цена: 160 ден.

Шифра:2903

2904

 Шампон против перут 250мл

 Цена: 160 ден.

Шифра:2904

2905

 Шампон со кокосово масло 250мл

 Цена: 160 ден.

Шифра:2905

2906

 Шампон за кутриња 250мл

 Цена: 160 ден.

Шифра:2906

2907

 Шампон неутрален 250мл

 Цена: 160 ден.

Шифра:2907

 137655 11504

 Шампон за долго влакно 1л

 Цена: 390 ден.

Шифра:2911

2914 

Шампон за бело влакно 250мл

 Цена: 160 ден.

Шифра:2914

2915 

Шампон за црно влакно 250мл

 Цена: 160 ден.

Шифра:2915

 2916

 Шампон за кутриња 1л

 Цена: 390 ден.

Шифра:2916

 

d2f241199640697d08ae25cc28f2baed

Шампон со јајоба масло 250мл

Цена: 160 ден.

Шифра:29192

2941 

Пена за куче

  Цена: 435 ден.

Шифра:2941

 

29181

Сув шампон

 Цена160 ден.

Шифра:29181

2344

Крпа за куче

Цена205 ден.

Шифра:2344

 

 23411

Пелени за куче 40x60 7ком.

Цена130 ден.

Шифра:23411

23411

Пелени за куче 60x60 10ком.

Цена: 260 ден.

Шифра:23412


23411

Пелени за куче 60х90 8ком.

Цена: 298 ден.

Шифра:23413

 

770994-001-600x600

Падован пелени за куче 10ком.

60х60 цм

Цена: 200 ден.

 

 

 

 

 petvital ear tisues

Марамчиња за уши

 Цена: 580 ден.

 

 

 

petvirat eye tissues

Mapaмчиња за очи 

 Цена: 580 ден.

 imageedit 26 5408655371

Еластични завови 4ком.

Цена: 345 ден.

Шифра:19450

 

 125024 43923

Ветеринарна огрлица

ХС-С 22-25 см

Цена: 110 ден.

 

125024 43923

Ветеринарна огрлица

С 28-33 см

Цена: 150 ден.

 

125024 43923

Ветеринарна огрлица

С-М 31-38 см

Цена: 200 ден.

 

125024 43923

Ветеринарна огрлица

М 38-44 см

Цена: 290 ден.

 

125024 43923

Ветеринарна огрлица

Л 44-50 см

Цена: 330 ден.

 

125024 43923

Ветеринарна огрлица

Л-ХЛ 47-57 см

Цена: 480 ден.

 

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters