About us      Contact

Contact

Работно време: Пон-Саб: 08:30 – 20:00 часот Недела: 10:00 – 14:00 часот
Address:
Адреса: Бул.Илирија Бр.14/1
1200 Тетово, Македонија
Email:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Phone:
00389 044 330 303
Fax:
00389 044 330 303
Mobile:
00389 070 224 343

Contact Form

Send an Email

Links

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters