About us      Contact

title_5e2d9d565c1ec18040218691580047702
 
title_5e2d9d565c40e13214403321580047702
 
title_5e2d9d565c5d16926109281580047702
 
title_5e2d9d565c79012472781441580047702
 
 

 banner33

 Производи на акција

 

 

    
title_5e2d9d5641a4515907399231580047702
    
title_5e2d9d5641be116136572721580047702
    
title_5e2d9d5641d906257460541580047702
    
title_5e2d9d5641f239187044701580047702
    
title_5e2d9d56420b38364778071580047702
    
title_5e2d9d56422419843750861580047702
    
title_5e2d9d56423cf9055412331580047702
    
title_5e2d9d564255d19390992641580047702
    
title_5e2d9d564273f6484423201580047702
    
title_5e2d9d56428d819270720901580047702
    
title_5e2d9d5642a696848169251580047702
    
title_5e2d9d5642bf82935531541580047702
    
title_5e2d9d5642d9e1516366391580047702
    
title_5e2d9d5642f2d10617178711580047702
    
title_5e2d9d564314614960862281580047702
    
title_5e2d9d56433572733106741580047702
    
title_5e2d9d56435211841516271580047702
    
title_5e2d9d56436b715040407641580047702
    
title_5e2d9d564384e17171911691580047702
    
title_5e2d9d56439e817383709971580047702
    
title_5e2d9d5643b823494664931580047702
    
title_5e2d9d5643d378253202891580047702
    
title_5e2d9d5643ed513877463021580047702
    
title_5e2d9d564406d3025977421580047702
  • ALL
  • Производи

Hide Main content block

Интересни факти и совети

"Зајчињата се едни од најмилите домашни миленици на кои им е потребна секојдневна нега и грижа. Ние ви нудиме широк асортиман на храна за зајци, кафези, играчки и разни додатоци за нив. Изберете ...
  Нашата фирма SOREX е водечка компанија во дистрибуција и продажба на храна и опрема за домашни миленици во Македонија со дистрибутивна мрежа над 120 комитенти ширум Македонија. За нашиот ...
"Рибоцентар е специјализирана продавница за риболовна опрема и работи во склоп на продавницата Пет Центар. Рибоцентар е ексклузивен застапник во Македонија на најпознатите светски брендови Mustad, ...

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters