About us      Contact

title_5f675cf3e64a89004435831600609523
 
title_5f675cf3e65ab12982907471600609523
 
title_5f675cf3e668812701647481600609523
 
title_5f675cf3e674518884749711600609523
 
 

 banner33

 Производи на акција

 

 

    
title_5f675cf3c9b6b9880313871600609523
    
title_5f675cf3c9c7c11183773221600609523
    
title_5f675cf3c9d9119716199451600609523
    
title_5f675cf3c9e6b10297380551600609523
    
title_5f675cf3c9f5121333268311600609523
    
title_5f675cf3ca00f10254896561600609523
    
title_5f675cf3ca1224262591761600609523
    
title_5f675cf3ca1d916095681451600609523
    
title_5f675cf3ca2ac3730938741600609523
    
title_5f675cf3ca3634052147651600609523
    
title_5f675cf3ca4d08192566771600609523
    
title_5f675cf3ca62220905782561600609523
    
title_5f675cf3ca71016912545121600609523
    
title_5f675cf3ca7de4965290071600609523
    
title_5f675cf3ca8a010277324191600609523
    
title_5f675cf3ca95619113714351600609523
    
title_5f675cf3caa286412008861600609523
    
title_5f675cf3caae53165195741600609523
    
title_5f675cf3cab9a8736205771600609523
    
title_5f675cf3cac7012400347621600609523
    
title_5f675cf3cad2e7980922761600609523
    
title_5f675cf3cae0018664332661600609523
    
title_5f675cf3caeb515097031281600609523
    
title_5f675cf3caf6619300447181600609523
  • ALL
  • Производи

Hide Main content block

Интересни факти и совети

"Зајчињата се едни од најмилите домашни миленици на кои им е потребна секојдневна нега и грижа. Ние ви нудиме широк асортиман на храна за зајци, кафези, играчки и разни додатоци за нив. Изберете ...
  Нашата фирма SOREX е водечка компанија во дистрибуција и продажба на храна и опрема за домашни миленици во Македонија со дистрибутивна мрежа над 120 комитенти ширум Македонија. За нашиот ...
"Рибоцентар е специјализирана продавница за риболовна опрема и работи во склоп на продавницата Пет Центар. Рибоцентар е ексклузивен застапник во Македонија на најпознатите светски брендови Mustad, ...

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters