About us      Contact

title_5f9628b79df08173548681603676343
 
title_5f9628b79e1dd6931980981603676343
 
title_5f9628b79e3aa17896458521603676343
 
title_5f9628b79e5097162419451603676343
 
 

 banner33

 Производи на акција

 

 

    
title_5f9628b763b636988870771603676343
    
title_5f9628b763d5b19411546391603676343
    
title_5f9628b763f1c12336614871603676343
    
title_5f9628b76410911194489841603676343
    
title_5f9628b76465c15386378751603676343
    
title_5f9628b76484720792329181603676343
    
title_5f9628b76493b11198208321603676343
    
title_5f9628b764aa88251783671603676343
    
title_5f9628b764c637514355691603676343
    
title_5f9628b764f0812571960181603676343
    
title_5f9628b7650f99076640621603676343
    
title_5f9628b7661668152294331603676343
    
title_5f9628b7663c818958043571603676343
    
title_5f9628b7666334889175581603676343
    
title_5f9628b76692d17346798561603676343
    
title_5f9628b766bf37703383621603676343
    
title_5f9628b766fda4798446591603676343
    
title_5f9628b7675056445480841603676343
    
title_5f9628b7681e017403227001603676343
    
title_5f9628b7686636530965051603676343
    
title_5f9628b7689bd9025634851603676343
    
title_5f9628b768d4f19525950191603676343
    
title_5f9628b76933e17265309651603676343
    
title_5f9628b7698b916163960721603676343
  • ALL
  • Производи

Hide Main content block

Интересни факти и совети

"Зајчињата се едни од најмилите домашни миленици на кои им е потребна секојдневна нега и грижа. Ние ви нудиме широк асортиман на храна за зајци, кафези, играчки и разни додатоци за нив. Изберете ...
  Нашата фирма SOREX е водечка компанија во дистрибуција и продажба на храна и опрема за домашни миленици во Македонија со дистрибутивна мрежа над 120 комитенти ширум Македонија. За нашиот ...
"Рибоцентар е специјализирана продавница за риболовна опрема и работи во склоп на продавницата Пет Центар. Рибоцентар е ексклузивен застапник во Македонија на најпознатите светски брендови Mustad, ...

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters