About us      Contact

title_5f67598b1799a4012983931600608651
 
title_5f67598b17aec9511559601600608651
 
title_5f67598b17c2c16728215791600608651
 
title_5f67598b17cfb7115482081600608651
 
 

 banner33

 Производи на акција

 

 

    
title_5f67598af3de23102498151600608650
    
title_5f67598af3eed8651395521600608650
    
title_5f67598af3fe614202280811600608650
    
title_5f67598af412817914445071600608650
    
title_5f67598b0003d1245341971600608650
    
title_5f67598b0014a2454608281600608650
    
title_5f67598b0024f7846729441600608650
    
title_5f67598b003ae7102634191600608650
    
title_5f67598b004bd16327038951600608650
    
title_5f67598b0060f17882304771600608650
    
title_5f67598b0073716661460081600608650
    
title_5f67598b008b920469835611600608650
    
title_5f67598b009d211357304341600608650
    
title_5f67598b00adf685501611600608650
    
title_5f67598b00c2117352560111600608650
    
title_5f67598b00d4811488947091600608650
    
title_5f67598b00e50481885991600608650
    
title_5f67598b00fa83752132561600608650
    
title_5f67598b010fe18292166181600608650
    
title_5f67598b0124220045112181600608650
    
title_5f67598b0135a8401250591600608650
    
title_5f67598b017092903590481600608650
    
title_5f67598b0189d13946031981600608650
    
title_5f67598b019f418442365171600608650
  • ALL
  • Производи

Hide Main content block

Интересни факти и совети

"Зајчињата се едни од најмилите домашни миленици на кои им е потребна секојдневна нега и грижа. Ние ви нудиме широк асортиман на храна за зајци, кафези, играчки и разни додатоци за нив. Изберете ...
  Нашата фирма SOREX е водечка компанија во дистрибуција и продажба на храна и опрема за домашни миленици во Македонија со дистрибутивна мрежа над 120 комитенти ширум Македонија. За нашиот ...
"Рибоцентар е специјализирана продавница за риболовна опрема и работи во склоп на продавницата Пет Центар. Рибоцентар е ексклузивен застапник во Македонија на најпознатите светски брендови Mustad, ...

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters