About us      Contact

title_5f67529c5706c19736188921600606876
 
title_5f67529c571c016145577451600606876
 
title_5f67529c572e28028565801600606876
 
title_5f67529c5747d557184611600606876
 
 

 banner33

 Производи на акција

 

 

    
title_5f67529c3fc4d2295832171600606876
    
title_5f67529c3fd6e11249519041600606876
    
title_5f67529c3fead11168617251600606876
    
title_5f67529c400fc13157881161600606876
    
title_5f67529c4022215421367411600606876
    
title_5f67529c4032317313137681600606876
    
title_5f67529c4046412775423881600606876
    
title_5f67529c405978938087441600606876
    
title_5f67529c406c04685130061600606876
    
title_5f67529c407e66946386421600606876
    
title_5f67529c408e315098325471600606876
    
title_5f67529c409f613970753361600606876
    
title_5f67529c40aeb9339030711600606876
    
title_5f67529c40be114234860601600606876
    
title_5f67529c40cd015402388061600606876
    
title_5f67529c40dd013179342891600606876
    
title_5f67529c40ef916397032591600606876
    
title_5f67529c4102518175481371600606876
    
title_5f67529c411134733526511600606876
    
title_5f67529c411fa17247875151600606876
    
title_5f67529c412ee8425120401600606876
    
title_5f67529c413e418780410821600606876
    
title_5f67529c414d04751030891600606876
    
title_5f67529c415e33897709281600606876
  • ALL
  • Производи

Hide Main content block

Интересни факти и совети

"Зајчињата се едни од најмилите домашни миленици на кои им е потребна секојдневна нега и грижа. Ние ви нудиме широк асортиман на храна за зајци, кафези, играчки и разни додатоци за нив. Изберете ...
  Нашата фирма SOREX е водечка компанија во дистрибуција и продажба на храна и опрема за домашни миленици во Македонија со дистрибутивна мрежа над 120 комитенти ширум Македонија. За нашиот ...
"Рибоцентар е специјализирана продавница за риболовна опрема и работи во склоп на продавницата Пет Центар. Рибоцентар е ексклузивен застапник во Македонија на најпознатите светски брендови Mustad, ...

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters