About us      Contact

title_5f67600eb2ae29758731001600610318
 
title_5f67600eb2c5914845399321600610318
 
title_5f67600eb2e1114206046531600610318
 
title_5f67600eb2f4920847142601600610318
 
 

 banner33

 Производи на акција

 

 

    
title_5f67600e95c0511088411591600610318
    
title_5f67600e95cd413977987141600610318
    
title_5f67600e95d8c711224761600610318
    
title_5f67600e95ea53782112111600610318
    
title_5f67600e95f9521355333031600610318
    
title_5f67600e9604518884221211600610318
    
title_5f67600e960e97906493131600610318
    
title_5f67600e961955832782301600610318
    
title_5f67600e9624413671189701600610318
    
title_5f67600e962eb6057098751600610318
    
title_5f67600e963a710918701351600610318
    
title_5f67600e9646e13587820781600610318
    
title_5f67600e9652216845062381600610318
    
title_5f67600e965c818348414081600610318
    
title_5f67600e96689750612171600610318
    
title_5f67600e9673920612691921600610318
    
title_5f67600e967df12438502171600610318
    
title_5f67600e968a118492409011600610318
    
title_5f67600e9698417380600301600610318
    
title_5f67600e96a422202578161600610318
    
title_5f67600e96af720015583541600610318
    
title_5f67600e96bac16633626191600610318
    
title_5f67600e96c7e6142289791600610318
    
title_5f67600e96d40914459991600610318
  • ALL
  • Производи

Hide Main content block

Интересни факти и совети

"Зајчињата се едни од најмилите домашни миленици на кои им е потребна секојдневна нега и грижа. Ние ви нудиме широк асортиман на храна за зајци, кафези, играчки и разни додатоци за нив. Изберете ...
  Нашата фирма SOREX е водечка компанија во дистрибуција и продажба на храна и опрема за домашни миленици во Македонија со дистрибутивна мрежа над 120 комитенти ширум Македонија. За нашиот ...
"Рибоцентар е специјализирана продавница за риболовна опрема и работи во склоп на продавницата Пет Центар. Рибоцентар е ексклузивен застапник во Македонија на најпознатите светски брендови Mustad, ...

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters