About us      Contact

title_5f9624a26d51f19962135291603675298
 
title_5f9624a26d5f311196281391603675298
 
title_5f9624a26d6b712722045091603675298
 
title_5f9624a26d7c75104268751603675298
 
 

 banner33

 Производи на акција

 

 

    
title_5f9624a25955c6616969941603675298
    
title_5f9624a25967211358329281603675298
    
title_5f9624a25979c10646174761603675298
    
title_5f9624a25989d11773125641603675298
    
title_5f9624a25996515012755891603675298
    
title_5f9624a259a1b2142242351603675298
    
title_5f9624a259ad116462822151603675298
    
title_5f9624a259b954059498921603675298
    
title_5f9624a259c4c5312188721603675298
    
title_5f9624a259d146469429851603675298
    
title_5f9624a259dca2859710011603675298
    
title_5f9624a259e7c5821261481603675298
    
title_5f9624a259f2d11854213831603675298
    
title_5f9624a25a00d20935032661603675298
    
title_5f9624a25a1154266209021603675298
    
title_5f9624a25a22016155210891603675298
    
title_5f9624a25a32310757612741603675298
    
title_5f9624a25a3fe12148167321603675298
    
title_5f9624a25a4e23659650351603675298
    
title_5f9624a25a6028232229071603675298
    
title_5f9624a25a71a20121581531603675298
    
title_5f9624a25a80a12722965891603675298
    
title_5f9624a25a8ff14799659871603675298
    
title_5f9624a25a9f620124156701603675298
  • ALL
  • Производи

Hide Main content block

Интересни факти и совети

"Зајчињата се едни од најмилите домашни миленици на кои им е потребна секојдневна нега и грижа. Ние ви нудиме широк асортиман на храна за зајци, кафези, играчки и разни додатоци за нив. Изберете ...
  Нашата фирма SOREX е водечка компанија во дистрибуција и продажба на храна и опрема за домашни миленици во Македонија со дистрибутивна мрежа над 120 комитенти ширум Македонија. За нашиот ...
"Рибоцентар е специјализирана продавница за риболовна опрема и работи во склоп на продавницата Пет Центар. Рибоцентар е ексклузивен застапник во Македонија на најпознатите светски брендови Mustad, ...

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters