About us      Contact

title_5f675e9d8adcf1759913831600609949
 
title_5f675e9d8aeb96789132601600609949
 
title_5f675e9d8afc220565343641600609949
 
title_5f675e9d8b1745213923111600609949
 
 

 banner33

 Производи на акција

 

 

    
title_5f675e9d760ac3454009271600609949
    
title_5f675e9d761c416022033201600609949
    
title_5f675e9d762bb5363687791600609949
    
title_5f675e9d763cc2884955351600609949
    
title_5f675e9d764bb11459741841600609949
    
title_5f675e9d765a610328977871600609949
    
title_5f675e9d7667d13162279541600609949
    
title_5f675e9d767619098619721600609949
    
title_5f675e9d7691b16740986731600609949
    
title_5f675e9d76a1716327475291600609949
    
title_5f675e9d76ae417834825491600609949
    
title_5f675e9d76b9c7666497871600609949
    
title_5f675e9d76c532833561571600609949
    
title_5f675e9d76d2d15024321671600609949
    
title_5f675e9d76e031288692681600609949
    
title_5f675e9d76ee7659172281600609949
    
title_5f675e9d76fb74503489461600609949
    
title_5f675e9d7709c2172440691600609949
    
title_5f675e9d771965169194871600609949
    
title_5f675e9d7728721341858321600609949
    
title_5f675e9d7737511176876521600609949
    
title_5f675e9d7747118152102351600609949
    
title_5f675e9d7754e12568669321600609949
    
title_5f675e9d776398586789751600609949
  • ALL
  • Производи

Hide Main content block

Интересни факти и совети

"Зајчињата се едни од најмилите домашни миленици на кои им е потребна секојдневна нега и грижа. Ние ви нудиме широк асортиман на храна за зајци, кафези, играчки и разни додатоци за нив. Изберете ...
  Нашата фирма SOREX е водечка компанија во дистрибуција и продажба на храна и опрема за домашни миленици во Македонија со дистрибутивна мрежа над 120 комитенти ширум Македонија. За нашиот ...
"Рибоцентар е специјализирана продавница за риболовна опрема и работи во склоп на продавницата Пет Центар. Рибоцентар е ексклузивен застапник во Македонија на најпознатите светски брендови Mustad, ...

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters