About us      Contact

title_5f9d8e3bbc00f8505673461604161083
 
title_5f9d8e3bbc1652809129021604161083
 
title_5f9d8e3bbc27216873087671604161083
 
title_5f9d8e3bbc33714904516611604161083
 
 

 banner33

 Производи на акција

 

 

    
title_5f9d8e3b822596398843151604161083
    
title_5f9d8e3b823777965954801604161083
    
title_5f9d8e3b8246f163693191604161083
    
title_5f9d8e3b8254e6605913231604161083
    
title_5f9d8e3b8263310682536471604161083
    
title_5f9d8e3b82715706281131604161083
    
title_5f9d8e3b827f419125716951604161083
    
title_5f9d8e3b828c88082051201604161083
    
title_5f9d8e3b829a820103877171604161083
    
title_5f9d8e3b82a8598609551604161083
    
title_5f9d8e3b82b8d5079638081604161083
    
title_5f9d8e3b82c828164228051604161083
    
title_5f9d8e3b82dc117969610301604161083
    
title_5f9d8e3b82eda1483796871604161083
    
title_5f9d8e3b82fec18185580571604161083
    
title_5f9d8e3b831eb11301027611604161083
    
title_5f9d8e3b8335816165217201604161083
    
title_5f9d8e3b834945982979181604161083
    
title_5f9d8e3b8359c3029416091604161083
    
title_5f9d8e3b836b53081951341604161083
    
title_5f9d8e3b8381f16275195251604161083
    
title_5f9d8e3b839b49983556401604161083
    
title_5f9d8e3b83ad49474348691604161083
    
title_5f9d8e3b83ce617052117771604161083
  • ALL
  • Производи

Hide Main content block

Интересни факти и совети

"Зајчињата се едни од најмилите домашни миленици на кои им е потребна секојдневна нега и грижа. Ние ви нудиме широк асортиман на храна за зајци, кафези, играчки и разни додатоци за нив. Изберете ...
  Нашата фирма SOREX е водечка компанија во дистрибуција и продажба на храна и опрема за домашни миленици во Македонија со дистрибутивна мрежа над 120 комитенти ширум Македонија. За нашиот ...
"Рибоцентар е специјализирана продавница за риболовна опрема и работи во склоп на продавницата Пет Центар. Рибоцентар е ексклузивен застапник во Македонија на најпознатите светски брендови Mustad, ...

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters