About us      Contact

title_5d86ee5ba2f8d21372910311569123931
 
title_5d86ee5ba314712779348811569123931
 
title_5d86ee5ba32ee20439137471569123931
 
title_5d86ee5ba34904247890221569123931
 
 

 banner33

 Производи на акција

 

 

    
title_5d86ee5b6e0f74349816391569123931
    
title_5d86ee5b6e28e16763574881569123931
    
title_5d86ee5b6e41814056834211569123931
    
title_5d86ee5b6e5c212911707401569123931
    
title_5d86ee5b6e76220863507471569123931
    
title_5d86ee5b6e8ed18138083851569123931
    
title_5d86ee5b6ea8a21343235321569123931
    
title_5d86ee5b6ec146005483291569123931
    
title_5d86ee5b6ed9714493929781569123931
    
title_5d86ee5b6ef1e3529061391569123931
    
title_5d86ee5b6f0a77595656451569123931
    
title_5d86ee5b6f22b9975486731569123931
    
title_5d86ee5b6f3b21706158811569123931
    
title_5d86ee5b6f536983911551569123931
    
title_5d86ee5b6f6be17073455401569123931
    
title_5d86ee5b6f8466494172231569123931
    
title_5d86ee5b6f9d714009032051569123931
    
title_5d86ee5b6fb6416100605411569123931
    
title_5d86ee5b6fceb14620433111569123931
    
title_5d86ee5b6fe7413613566911569123931
    
title_5d86ee5b6fff82541400211569123931
    
title_5d86ee5b701812715774141569123931
    
title_5d86ee5b7030e13278871731569123931
    
title_5d86ee5b7049617566604511569123931
  • ALL
  • Производи

Hide Main content block

Интересни факти и совети

"Зајчињата се едни од најмилите домашни миленици на кои им е потребна секојдневна нега и грижа. Ние ви нудиме широк асортиман на храна за зајци, кафези, играчки и разни додатоци за нив. Изберете ...
  Нашата фирма SOREX е водечка компанија во дистрибуција и продажба на храна и опрема за домашни миленици во Македонија со дистрибутивна мрежа над 120 комитенти ширум Македонија. За нашиот ...
"Рибоцентар е специјализирана продавница за риболовна опрема и работи во склоп на продавницата Пет Центар. Рибоцентар е ексклузивен застапник во Македонија на најпознатите светски брендови Mustad, ...

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters