About us      Contact

Витамини и лекови

 

calcium carbonat

Kалциум за возрасни кучиња

Цена 350гр. - 710 ден.

Цена 1000гр. - 1250 ден.

Цена 6250гр. -  5970 ден.

 

calcium carbonat

Калциум за кутриња

За здрав скелет и јаки заби

Цена 150гр. - 590 ден.

Цена 350гр. - 930 ден.

 

 gag tableti

Канихидрокс Гаг таблети

За здрав раст на коските, зглобовите

Цена 200гр. - 2250 ден.

Цена 600гр. - 5160 ден.

 

biotin tabs

Биотин Таблети

За сјајно влакно, здрава кожа

Цена 100гр. - 875 ден.

Цена 200гр. - 1575 ден.

 

canipulver

Канипулвер прашок

Додаток со витамини

за возрасни кучиња

Цена 350гр. - 580 ден.

 

canivita

Канивита тоник

Додаток со 11 витамини

Цена 100мл. - 436 ден.

 

heart vital

Витал за срце

Подобро функционирање

на срцето

Цена 100мл. - 1150 ден.

 

slim and vital

Слим Витал

За слабеење

Цена 250гр. - 1150 ден.

 

energy gel

Енерџи Гел

За кондиција

Цена 100мл. - 640 ден.

 dog stop forte

Дог Стоп Форте

Заштита против парење

Цена 50гр. - 647 ден.

 dog stop spray

Дог Стоп Спреј

Заштита против парење

Цена 100мл. - 464 ден.

 anti vermin enviroment sprej

Спреј за околина

Цена - 916 ден.

 

 moor water hk

Барска вода 200мл

Цена - 650 ден.

 seaweed prasok

Прашок од морски алги

За влакно, шепи, очи, нос

Цена 750гр. - 875 ден.

seaweed tablets

Таблети од морски алги

За влакно, шепи, очи, нос

Цена 225гр. - 630 ден. 

 vios insect shoker

Био Инсектициден Спеј

За околина

Цена 100мл. - 373 ден.

 derm likvid

Дерм Ликвид

Течност за кожа

Цена 25мл. - 704 ден.

 dogfell-gel

Дог Коат Гел

Сјајно крзно, здрава кожа

Цена - 656 ден.

 arthro-tabletten180g

Артро Таблети

Додаток во исхрана

Цена 60гр. - 661 ден.

 gag powder

Гаг Прашок

Додаток во исхрана

Цена 100гр. - 580 ден.

 dental can

Дентал Кан

Го елиминира лошиот здив

Цена 100мл. - 373 ден.

 кафортан

Кафортан таблети

Цена 180 таб. - 633 ден.

Цена 600 таб. - 1399 ден.

 flogocit

Флогоцит маст

Цена: 320 ден.

 ihtiol

Ихтиол камфор маст

Цена: 283 ден.

 simulacija zinc vitaminska mast 50gb

Цинк витаминска маст

Цена: 243 ден.

 image 1360610410 29

Алфа неопитроид 100мл.

Цена: 310 ден.

 5532 1

Неопитроид прашок

Цена: 80 ден.

 resorbens

Ресорбенс маст 100гр.

Цена: 370 ден.

 kilapin 30

Ектанон

Цена 1000мл. - 1650 ден.

Цена 100мл. - 250 ден.

 

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters