About us      Contact

Прихрана

 

megadip

Dip Mega

(Frankfurt Sausage , White Chocolate ,

 Mexican Honey , Mulberry ,

Vanilla , Scopex , Zebra Mussel ,

Plum Sellfish , Strawberry Fish ,

Cranberry Squid , Pineapple , Peach Melba,

Octopus Squid , Monster Crab)

Цена: 280 ден

 

 

arome

Flavour Concentrate

(Mulberry , Mexican Honey , Strawberry Lotus

Scopex , Pineapple , Strawberry Fish ,

White Chocolate , Vanilla , Banana)

Цена: 510 ден

 

arome L

Flavour Concentrate 

(Frankfurt Sausage , Plum Shellfish ,

Zebra Mussel , Monster Crab ,

Octopus Squid , Tutti Fruti)

Цена: 900 ден

comp

Liquid Competition M1 Цена: 500 ден

 B1 , F1 , F2 , Q1 , J1 , R1 Цена: 435 ден

 robin red 6

Robin Red Juice

Цена: 745 ден

 aminokompleks

Amino Complex 

Цена: 500 ден

Аmino Liver

Цена: 745 ден

Аmino G.L.M

Цена: 900 ден

 

multiamino

Multi Amino 

Цена: 745 ден

atrakt

Attract Natural 

Цена: 925 ден

 matchatractor

Match Attractor 

(Zebra Mussel , Monster Crab , Vanilla 

White Chocolate , Mexican Honey , Octopus Squid

Frankfurt Sausage , Strawberry Lotus , Banana)

Цена: 510 ден

 

robinred

Robin Red Concentrate 

Цена: 510 ден

 aminodigest

Аmino Digest Pro 

Цена: 560 ден

 

fruitenhancer

Fruit Enhancer 

Цена: 510 ден

 

glmextract

G.L.M Concentrate

Цена: 900 ден

 

shellshock

Shell Shock 

Цена: 510 ден

 

 betain

Betaine HCL 

Цена: 745 ден

 

dipped-800x800

Micro Boilie 140 gr 

(Banana, White Chocolate, Strawberry Lotus, 

Mulberry, Strawberry Fish, Octopus Squid, 

Frankfurt Sausage, Strawberry Jam)

Цена: 300 ден

 

 

powderdip

Powder Dip 

(Banana , Strawberry Lotus , White Chocolate , 

Scopex , Mulberry , Cranberry Squid ,

Plum Shellfish , Frankfurt Sausage ,

Pineapple , Vanilla)

Цена: 280 ден

 

carpspec 1

Carp Special 

Цена: 200 ден

Super Feeder

Цена: 110 ден

 

 

catcher

Catcher Mix 

(Octopus Squid , Plum Shellfish ,

Monster Crab ,Tutti Frutti ,

Strawberry Lotus ,

Frankfurt Sausage , 

White Chocolate , Banana)

Цена: 500 ден

 

 sweet biscuit

Boilie Component 

Anchovy Fish , LT99 , Cray Fish 

Цена: 515 ден

 

sweet biscuit

Boilie Component

Цена: 250 ден

 

 

clo open

Sluis C.L.O

Цена: 420 ден

 

 

 

freezmix m1

Freeze Boilie Base Mix M1

Цена: 1180 ден

 freezmix f1

Freeze Boilie Base Mix 

F1 , R1 , B1

Цена: 690 ден

 fasthybridboilie 1

Боило - Fast Hybrid 1kg 

(Banana , Vanilla , Red Hering , Plum Shellfish ,

Cranberry Fish , Strawbery Lotus , Scopex

Цена: 650 ден

 

 krillchili

Боило - Soluble 600 гр

Squid Liver , Octopus Squid , M1 

Цена: 710 ден

 f1peleti

Пелете - Carp Special F1 

Plum Shellfish 

Цена: 310 ден

 

r1pelet

Пелете - Carp Special R1 

Robin Red

Цена: 310 ден

 

csl

 

Пелете - C.S.L Pellets 

 

Цена: 230 ден

 

 

Catcher-800x800

Catcher Liquid

(Zebra Mussel , Tutti Frutti , 

Octopus Squid , Strawbery Lotus , 

Frankfurt Sausage , Banana ,

Monster Crab , White Chocolate)

Цена: 365 ден

 slika-757864-588c60179bb97-default
Цук 130гр.

Цена: 80 ден.

 slika-757864-588c60919ab86-default

Цук 130гр.

Цена: 80 ден.

 slika-135805-5866b95ea0ba8-default

Прихрана за клен 1кг.

Цена: 150 ден.

 
50den

Прихрана 500гр.

Цена: 50 ден.

 100denn

Прихрана 500гр.

Цена: 100 ден.

100den 

Прихрана 500гр.

Цена: 100 ден.

 slika-135805-5866b805b84de-default

Прихрана за мрена 1кг.

Цена: 150 ден.

 slika-1571772-58a5725f74114-default

Прихрана 1кг.

Цена: 150 ден.

 

1894

Прихрана

Цена: 120 ден.

 

 

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters