About us      Contact

Шатори, столчиња и ранци

 Prologic-Cruzade-C2-Bivvy-1man-sajt-opt-500x500

Шатор Prologic Cruzade 1 Man

Цена: 6590 ден

 Prologic-Bivvy-2man-with-overwrap-opt

Шатор Prologic Cruzade 2 Man

Цена: 17850 ден

 C LINE UMRELLA 2 552005ade6806

Чадор C Line 2,2 M

Цена: 2050 ден

 Цена: 2800 ден

 

 Prologic-Commander-Classic-Bedchair-6-Legs-sajt-opt

Кревет - Prologic Commander Travel Bedchair 6 legs 

(205smX70sm)

Цена: 8710 ден

 Prologic-Commander-Travel-Bedchair-6-legs-sajt-opt

Кревет Prologic Commander Classic Bedchair 6 legs

(200cmX70sm)

Цена: 7980 Ден

 

 Prologic-Commander-Classic-Chair-sajt-opt

Столица - Prologic Classic Chair 

Цена: 3450 ден

 Prologic-Commander-Relax-Chair-sajt-opt

Столица - Prologic Travel Chair 

Цена: 4150 ден

 Prologic-Commander-Travel-Chair-sajt-opt

Столица - Prologic Relax Chair 

Цена: 4990 ден

 Prologic-Commander-Daddy-Long-Chair-sajt-opt

Столица - Prologic Daddy Long Chair 

Цена: 6390 ден

 ontario-coarse-peg-chair-kit

Ron Thompson Столица

Цена: 5330 ден.

 Prologic-Thermo-Armour-3S-Comfort-Sleeping-Bag-Sajt-opt

Вреќа за спиење Prologic 

95x215 цм

Цена: 5180 ден.

 54439

Ранец - Prologic Rucksack 

Цена: 3500 ден.

 

 

 

 

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters