About us      Contact

Олово

     

carp-lead-ultra-cast-b

Carp System Олово 

Ultra Cast

UC 70 - 70 gr

Цена: 60 ден

UC 90 - 90gr

Цена: 68 ден

 

 

carp-lead-flat-swivel-pear-b

Carp System Олово 

 Flat Swivel

SSV 70 - 70gr

Цена: 50 ден

SSV 90 - 90gr

Цена: 55 ден

 

carp-lead-arrow-b

Carp System Олово

Arrow

нема на залиха

 carp-lead-long-cast-b

Carp System Олово 

Long Cast 

LC 90  -  90gr

Цена: 60 ден

LC 105- 105gr

Цена: 65 ден

LC 120 - 120gr

Цена: 70 ден

carp-lead-marker-lead-big-b

Carp System Олово

Marker Lead

ML 95 - 95gr

Цена: 68 ден

ML 115 - 115gr

Цена: 72 ден

carp-lead-extra-heavy-b

Carp System Олово

Extra Heavy

 XH 60 - 60gr 

Цена: 48 ден

 olovo70den

Олово стример

Цена: 75 ден.

 olovo 60 de

Олово лаки

Цена: 60 ден.

 olovo 60 den

Олово лаки

Цена: 60 ден.

 olovo 70 den

Олово стример

Цена: 75 ден.

 olovo 90den

Олово лаки

Цена: 90 ден.

 olovo 90 den

Олово лаки

Цена: 90 ден.

 olovo 110 den

Олово стример

Цена: 110 ден.

 olovo 110 dn

Олово стример

Цена: 110 ден.

 olovo 150den

Олово стример

Цена: 150 ден.

 olovo 150 den

Олово стример

Цена: 150 ден.

 1gr-5den

Олово 1 гр.

Цена: 5 ден.

 2.5gr-6den

Олово 2 гр.

Цена: 6 ден.

 2gr-6den

Олово 2,5 гр.

Цена: 6 ден.

 4gr-6den

Олово 4 гр.

Цена: 6 ден.

 4gr-7den

Олово 4гр.

Цена: 7 ден.

 5.5gr-6den

Олово 5,5 гр.

Цена: 6 ден.

 7gr-7den

Олово 7гр.

Цена: 7 ден.

 7gr-7denn

Олово 7гр.

Цена: 7 ден.

 8gr-8den

Олово 8гр.

Цена: 8 ден.

 10gr-9den

Олово 10гр.

Цена: 9 ден.

 15gr-6den

Олово 15гр.

Цена: 6 ден.

 20gr-15den

Олово 20гр.

Цена: 15 ден.

 20gr-15denn

Олово 20гр.

Цена: 15 ден.

 laki 015

Олово мини лаки 

0,1гр. - 2,1гр.

Цена: 35 ден.

Повеќе слики наскоро.....

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters