About us      Contact

Јадици

 Mustad-Mu16-Carp-Power-Spade-Barbed-sajt-opt

Јадица - Мustad Round Band Hook

Големина:

8 , 10 , 12 , 14

Цена: 65 ден

 Mustad-Mu14-Eyed-Heavy-Feeder-Eyed-Barbed-sajt-opt

Јадица - Мustad Heavy Feeder Hook

Големина:

8 , 10 , 12 , 14

Цена: 65 ден

 Mustad-Mu13-Heavy-Feeder-Spade-Barbed-sajt-opt 1

Јадица - Мustad Ultra Carp Hook

Големина:

12 , 14 , 16 , 18

Цена: 65 ден

 Mustad-Mu05-Wide-Gape-Match-Spade-Barbed-sajt-opt

Јадица - Мustad Wide Gape Hook

Големина:

16 , 18 , 20 , 22

Цена: 65 ден

 Mustad-Mu17-Super-Match-Hook-sajt-opt

Јадица - Мustad Maggot Hook

Големина:

10 , 12 , 14 , 16 , 18

Цена: 65 ден

 Mustad-Mu09-Round-Bend-Match-Spade-Barbed-sajt-opt

Јадица - Мustad Round Bend Match

Големина:

10 , 12 , 14 , 16 , 18

Цена: 65 ден

 Mustad-Mu01-Match-Maggot-Spade-Barbed-sajt-opt

Јадица - Мustad Maggot Hook

Големина:

8 , 10 , 12 , 14 , 16 , 18 , 20

Цена: 65 ден

 Mustad-Mu03-Power-Maggot-Spade-Barbed-sajt-opt

Јадица - Мustad Maggot Hook

Black Nickel

Големина:

10 , 12 , 14

Цена: 65 ден

 

 Mustad-Mu04-Bloodworm-Spade-Barbed-sajt-opt

Јадица - Мustad Blood Worm

Големина:

12 , 14 , 16 , 20 , 22

Цена: 65 ден

 FeelFree Lure

Јадица - Мustad CARP Hook

Големина:

4 , 6 , 8

Цена: 110 ден

 

 CORN-HOOK

Јадица - Мustad Corn Hook

Големина:

2 , 4 , 6 , 8 , 10

Цена: 70 ден

 

 92247-NI-

Јадица - Мustad Break Hook

Големина:

1 , 2/0 , 4/0 , 5/0 , 6/0 , 8/0

Цена: 120 ден

 prologic-xc7-hooks

Јадица - Prologic XC7 Carp

Големина:

4 , 6  

Цена: 250 ден

 

 

 savage-gear-big-fish-treble-bulk-pack

Tрокука - Savage Gear 

Големина:

1/0 Цена 280 ден

1 Цена 270 ден

2 Цена 250 ден

4 Цена 280 ден

 mustad-power-allround-carpologija

Јадица - Мustad Power Allround 

Големина:

4 , 6 , 8 , 10

Цена: 70 ден

 

 np

Јадица - Мustad Catfish

Големина:

2/0 , 4/0 , 6/0 , 8/0

Цена: 180 ден

 prologic-xc1-hooksЈадица - Prologic XC1 Carp

Големина:

4 , 6  

Цена: 250 ден

prologic-xc2-hooksЈадица - Prologic XC2

Големина:

6 , 8  

Цена: 250 ден

 

 34007 1

Јадица - Мustad O`Shaughnessy 

Големина:

3/0 , 4/0 , 5/0  

7 количина

Цена: 115 ден

 bm

Јадица - Мustad Big Mouth

Големина:

 2/0 , 3/0 , 4/0 , 5/0 , 6/0 

Цена: 110 ден

 mustad-tuna-circle-hooks

Јадица - Мustad Tuna Circle

Големина:

 7/0 , 9/0  

Цена: 145 ден

 10837NP-BN

Јадица - Мustad Iseama

Големина:

1 , 2 , 4 , 6  

Цена: 65 ден

 204-limerick-mustad

Јадица - Мustad Limerick 

Големина:

10 , 12 

Цена: 50 ден

 221c-up10

Јадица - Мustad Crystal Hooks

Големина:

1 , 2 , 8 , 10 , 14 , 16 

Цена: 55 ден

 mustad-kaiju-inline-10121np-dt

Јадица - Mustad Kaiju 

Големина:

4/0 , 5/0 , 6/0 Inline 

Цена: 115 ден

 Mustad-10650NP-BN

Јадица - Мustad Feeder Hook 

Големина:

8 , 10 , 14 

Цена: 65 ден

 10829NP-BN

Јадица - Мustad Big Gun 

Големина:

1 , 1/0 , 2 , 2/0, 3/0 

Цена: 120 ден

 50057 250x250

Јадица Овнер 

Цена: 100 ден.

 770878998-kuki-gamakatsu-ls-2020n-900x850

Jaдица Гамакатсу

Цена: 150 ден.

 342355413-kuki-adroita-0220n-900x850

Јадица Адроита

Цена: 100 ден.

 akura-187-N-01

Јадица Акура

Цена: 70 ден.

 

 fishing-hooks-fudo-chnu-bn

Jaдица Фудо

Цена: 80 ден.

 IseamaRinged

Јадица Сесаме

Цена: 120 ден.

bistro 4 

Jaдица Бистро

Цена: 50 ден.

 bistro 6

Jaдица Бистро

Цена: 50 ден.

bistro 6f 

Jaдица Бистро

Цена: 50 ден.

 bistro 8

Jaдица Бистро

Цена: 50 ден.

 bistro 8b

Jaдица Бистро

Цена: 50 ден.

 bistro8g

Jaдица Бистро

Цена: 50 ден.

 
bistro 8f

Jaдица Бистро

Цена: 50 ден.

 bistro 8g

Jaдица Бистро

Цена: 50 ден.

 bistro 10f

Jaдица Бистро

Цена: 50 ден.

 bistro10k

Jaдица Бистро

Цена: 50 ден.

 bistro10f

Jaдица Бистро

Цена: 50 ден.

bistro 10 

Jaдица Бистро

Цена: 50 ден.

 bistro 10j

Jaдица Бистро

Цена: 50 ден.

 bistro 10k

Jaдица Бистро

Цена: 50 ден.

 bistro 11

Jaдица Бистро

Цена: 50 ден.

 bistro 12

Jaдица Бистро

Цена: 50 ден.

 bistro 12f

Jaдица Бистро

Цена: 50 ден.

 biatro 12

Jaдица Бистро

Цена: 50 ден.

 bistro 13

Jaдица Бистро

Цена: 50 ден.

 biatro14

Jaдица Бистро

Цена: 50 ден.

 biatro14f

Jaдица Бистро

Цена: 50 ден.

 bistro14

Jaдица Бистро

Цена: 50 ден.

 bistro 14

Jaдица Бистро

Цена: 50 ден.

 bistro 16

Jaдица Бистро

Цена: 50 ден.

 hajabusa 6

Јадица хајабуса

Цена: 90 ден.

 hajabusa 6f

Јадица хајабуса

Цена: 90 ден.

hajabusa 7 

Јадица хајабуса

Цена: 90 ден.

 

 hajabusa 8

Јадица хајабуса

Цена: 90 ден.

 hajabusa 8l

Јадица хајабуса

Цена: 90 ден.

 hajabusa 16

Јадица хајабуса

Цена: 90 ден.

 hajabusa 18

 

Јадица хајабуса

Цена: 90 ден.

   
 Повеќе слики наскоро....    

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters