About us      Contact

Блинкери и воблери

     

 Cline-Voodoo-Shad-Twister-Dekori-Sajt

Cline Voodoo Shad 9cм

Цена: 35 ден.

 

 Cline-Froggy-Shad-Dekori-Sajt

Cline Froggy Shad 10cм

Цена: 25 ден.

 

 Cline-Gangula-Shad-Dekori-Sajt 1

Cline Gangula Shad 8cм

Цена: 20 ден.

 

 Cline-Elite-Shad-Dekori-Sajt

Cline Elite Shad 10см

Цена: 35 ден.

 

Cline-Godo-Shad-Dekori-Sajt

Cline Godo Shad 10cм

Цена: 35 ден.

 

 Cline-Gangula-Shad-Dekori-Sajt

Cline Godo Shad 10cм

Цена: 35 ден.

 

 48983 Salmon Spinner 30g Silver-Blue

Блинкер Ron Thompson 

30ГР

Цена: 220 ден

 Savage-Gear-P-SPINNER

Блинкер - Savage Gear P - Spinner

Цена: 470 ден.

 SavageGear-DaBush-SpinnerBait

Спинер - Savage Gear da`bush spinnerbait

32gr

Цена: 590 ден.

 1111

Savage Gear Bleak Paddle Tail

13.2sm 17gr

4 Pcs

Цена: 400 ден

 

 1111

Savage Gear Bleak Paddle Tail

13.2sm 17gr

5 Pcs

Цена: 355 ден

 

Ron-Thompson-Soft-Trout-Kit-sajt-opt

Ron Thompson 

Trout Soft Bait Kit

Цена: 390 ден

*нема на залиха

 s-l1000

Savage Gear - MayFly Nymph

Цена: 280 ден

 

 SGDarkBrownTrout

Savage Gear - 3D Trouth Rattle Shad

12.5sm 35gr 

Цена: 490 ден

 s-l300

Savage Gear Sandeel Kit

Цена: 1980 ден

 savage-gear-sg-real-eel

SAVAGE GEAR LB REAL EEL 15CM 12G+4G

(3+1KOM) Karamel

Цена: 490 ден

 

Savage-Gear-3D-Rad-opt

SAVAGE GEAR 3D RAD 20CM 32G

 

Цена: 1050 ден

 

 

 

mucsali-specialis-mucsali-savage-gear-sg-3d-tpe-mayfly-nymph-5cm-25g-1pcs-02-olive-1 x340

 savage-gear-linethru-pike

SAVAGE GEAR 3D LINE THRU PIKE 20CM 66G

Цена: 630 ден

 Savage-Gear-3D-Sardine

SAVAGE GEAR 3D SARDINE 13,5CM 2+1

Цена: 400 ден

 Savage-Gear-3D-Suicide-Duck-sajt

SAVAGE GEAR 3D SUICIDE DUCK 150 15CM 70G

Цена: 995 ден

 HansenPilgrim-colors

Hansen Pilgrim 7.8sm 22gr

Цена: 160 ден

 Hansen Namsos

Hansen Namsos 

9.2sm 45gr copper black

Цена: 280 ден

 

 Hansen Namsos

Hansen Namsos 

8.3sm 35gr silver

Цена: 230 ден

 Hansen Stripper blue zulu

Hansen Stripper 8.5sm 17gr

Цена: 180 ден

 

 HansenPilgrim-colors

Hansen Pilgrim 6.1sm 10gr

Цена: 125 ден

 HansenPilgrim-colors

Hansen Pilgrim 7.8sm 18gr

Цена: 145 ден

 Crucial-Crank  1474190680 77.105.45.56

Воблер - Savage Gear Crucian Crank

Цена: 395 ден

 

SG Psycho Sprat 1

Воблер - Savage Gear Crucian Crank

Цена: 295 ден SG 3D Prey71 12g

Воблер - Savage Gear Crucian Crank

Цена: 400 ден

 SavageGear-TPE-Mudd-Minnow-Colors

Силиконец - Savage Gear Mudd Minnow

Цена: 490 ден

 SG-Prey-89

Воблер - Savage Gear Prey89

Цена: 410 ден

 SG Pop Prey100

Воблер - Savage Gear POP Prey 66

Цена: 450 ден

 Savage-Gear-Prey-91

Воблер - Savage Gear Prey91

Цена: 410 ден

 SG Psycho Sprat 1

Воблер - Savage Gear Psycho Sprat

Цена: 275 ден

 Savage-Gear-Prey-115

Воблер - Savage Gear Prey115

Цена: 470 ден

 C-Line-Glavinjara-Fire

C Line - Meтален Воблер

4.5см -  9гр

5см   -   11гр

5.5см - 13 гр

6см  -  18гр

Цена: 140 ден

 C-Line-Glavinjara-BlueBack

C Line - Meтален Воблер

4.5см -  9гр

5см   -   11гр

5.5см - 13 гр

6см  -  18гр

Цена: 140 ден

 SG Panic Prey135

Savage Gear - Panic Prey135 26гр Воблери

Цена: 580 ден

 

 

 f8a6cf271fc47959a098e7d3f96c38fa

Блинкери - Savege Gear Rotex 

#1 - Цена: 140 ден

#2 - Цена: 150 ден

#3 - Цена: 160 ден

 C-Line-Glavinjara-Silver

C Line - Meтален Воблер

4.5см -  9гр

5см   -   11гр

5.5см - 13 гр

6см  -  18гр

Цена: 140 ден

C-Line-Glavinjara-Roach

C Line - Meтален Воблер

4.5см -  9гр

5см   -   11гр

5.5см - 13 гр

6см  -  18гр

Цена: 140 ден

edit

Меpps - Блинкери Dots Decor

Големина:

#0 , #1 , #2 , #3 Цена: 120 ден

 dsimage

Меpps - Блинкери Dots Decor

Големина:

#1 , #2 , #3 Цена: 130 ден

*нема на залиха

 meps-agliya

Меpps - Блинкери Silver

Големина:

#0 , #1 , #2 , #3 Цена: 100 ден

#4                       Цена: 140 ден

 meps-agliya

Меpps - Блинкери Silver

Големина:

#0 , #1 , #2 , #3 Цена: 100 ден

#4                       Цена: 140 ден

 file 8 52

Меpps - Блинкери Dots Decor

Големина:

#0 , #1 , #2 , #3 Цена: 120 ден

#4                       Цена: 140 ден

 mepps-aglia-decore-red-750x750

Меpps - Блинкери Dots Decor

Големина:

#0 , #1 , #2 , #3 Цена: 120 ден

#4                       Цена: 140 ден

 vobler130den

Воблер

Цена: 130 ден.

 voblr130den

Воблер

Цена: 130 ден.

 salmo 1

Воблер салмо

Цена: 290 ден.

 salmo 2

Воблер салмо

Цена: 290 ден.

 salmo 3

Воблер салмо

Цена: 290 ден.

 salmo 4

Воблер салмо

Цена: 290 ден.

 vobler vdra 8

Воблер видра

Цена: 190 ден.

 vobler vidra1

Воблер видра

Цена: 190 ден.

 vobler vidra2

Воблер видра

Цена: 190 ден.

 vobler vidra 3

Воблер видра

Цена: 190 ден.

 vobler vidra 3

Воблер видра

Цена: 190 ден.

 vobler vidra 5

Воблер видра

Цена: 190 ден.

 vobler vidra 6

Воблер видра

Цена: 190 ден.

 vobler vidra 7

Воблер видра

Цена: 190 ден.

 vobler vidra 9

Воблер видра

Цена: 190 ден.

 130d. vobler

Воблер

Цена: 130 ден.

 130den vobler

Воблер

Цена: 130 ден.

 130 den vobler

Воблер 

Цена: 130 ден.

 180d. vobler

Воблер

Цена: 180 ден.

 180den. vobler

Воблер

Цена: 180 ден.

 730 den

Воблер рапала

Цена: 730 ден.

     
     

 

 Наскоро повеќе слики.....

 

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters