About us      Contact

Конци

 prologic-buldozer

Koнец - Prologic Snag Leader 

Цена: 290 ден.

   

 Prologic-Bulldozer-FC-Coated-Mono-Fluo-Yellow-sajt-opt

Koнец - Bulldozer FC Coated Mono Fluo

1000 Метра

0.28мм 10lbs 

Цена: 1050 ден

 Prologic-Bulldozer-FC-Coated-Mono-Fluo-Yellow-sajt-opt

Koнец - Bulldozer FC Coated Mono Fluo

1000 Метра

0.31мм 12lbs Цена: 1100 ден

0.33мм 15lbs Цена: 1150 ден

 

Savage-Gear-HD4-Adrenaline-V2-sajt-opt

Плетен Конец - Adrenaline

120 Метра

0.16мм 22lbs

0.26мм 37.5lbs

Цена: 700 ден

 

 Okuma-Azul-Mono-Green-100m-2-sajt-opt

Koнец - Okuma Azul 100 Meтра

 0.28мм 

 0.37мм 

 0.40мм 

 0.44мм 

0.47мм

Цена: 70 ден

 Okuma-Azul-Mono-Green-300m-sajt-opt

Koнец - Okuma Azul 300 Meтра

 0.28мм Цена: 139 ден

 0.31мм Цена: 140 ден

 0.34мм Цена: 148 ден

 0.37мм Цена: 160 ден

 0.40мм Цена: 169 ден

  0.50мм Цена: 190 ден

 
 Savage-Gear-Soft-Fluoro-Carbon-sajt-opt

Kонец - Soft Fluoro Carbon 

0.17мм 2.10lbs Цена: 350 ден

0.26мм 4.70lbs Цена: 500 ден

0.30мм 13.3lbs Цена: 600 ден

 prologic-viper-ultra-soft

Плетен Koнец - Prologic Viper Ultra Soft 

15 Метра 25lbs Цена: 310 ден

15 Метра 35lbs Цена: 329 ден

 

 prologic-viper-3s

Плетен Koнец - Prologic Viper 3S

15 Метра 30lbs Цена: 420 ден

15 Метра 40lbs Цена: 350 ден

 

 Mustad-Thor-Monofilament-clear

Koнец - Mustad Thor 100 Meтра

0.18мм 0.30мм

0.20мм 0.35мм

0.25мм 0.40мм

0.28мм 0.50мм 

Цена: 70 ден

 Interceptor-Mimicry-Urban

Koнец - Prologic Interceptor

Mimicry Urban 500 метра

0.33мм 7.8кг 

Цена: 1280 ден

 

 prologic-interceptor-mimicry-jungle

Koнец - Prologic Interceptor

Mimicry Jungle 500 метра

0.33мм 7.8кг 

Цена: 1380 ден

 

 prologic-spectrum-z-fluorocarbon

Koнец - Prologic Z Fluorocarbon 

0.41мм 28lbs 25 метра

Цена: 390 ден

*нема на залиха

 river-prologic

Koнец - Prologic River Special Mono 

0.30мм 7.1kг Цена: 560 ден

0,50мм 17кг Цена: 880 ден

600Метра

 xlnt-prologic

Koнец - XLNT 1000 Meтра

0.22мм 3.9кг Цена: 450 ден

0.25мм 4.8кг Цена: 499 ден

0.28мм 5.6кг Цена: 560 дем

0.30мм 6.6кг Цена: 630 ден

0.35мм 8.1кг Цена: 720 ден

0.38мм 9.8кг Цена: 750 ден

0.40мм 11кг  Цена: 850 ден

 sAVAGE-FINEZZE-MONO

Koнец - Finezze Mono 150 Mетра

18мм 2.77кг Цена: 205 ден

0.20мм 3.43кг Цена: 210 ден

0.30мм 7.39кг Цена: 250 ден

 okuma-ultramax-copolymer-carp

Koнец - Окuma Ultra Max CARP

0.28мм 6kг 785M

0.30мм 7.7kг 680M

0.35мм 9.8kг 460M

0.40мм 12kг 385M

Кафеава Боја

Цена: 190 ден

 okuma-ultramax-copolymer-catfish

Конец - Okuma Ultra Max CATFISH

0,50мм 19.6КГ 245м

Кафеава Боја

Цена: 190 ден

mustad-wish-monofilament

Kонец - Мustad Wish 300M

0.30мм 6.3kг

0.35мм 7.2kг

Зелена Боја

Цена: 210 ден

 max plus

Конец Макс Плус - 0,12

Цена: 140 ден.

 max plus 2.00

Конец Макс Плус - 0,20

Цена: 140 ден.

max plus 2.5

Конец Макс Плус - 0,25

Цена: 140 ден.

 max plus 14

Конец Макс Плус - 0,14

Цена: 140 ден.

 max plus 18

Конец Макс Плус - 0,18

Цена: 140 ден.

 max  plus 16

Конец Макс Плус - 0,16

Цена: 140 ден.

 trabuco 0185
Koнец трабуко - 0,185

Цена: 240 ден.

 trabuko 0128

Koнец трабуко - 0,128

Цена: 240 ден.

 

 trabuko 0148

Koнец трабуко - 0,148

Цена: 240 ден.

 trabuko 0165

Koнец трабуко - 0,165

Цена: 240 ден.

 trabuko 0255

Koнец трабуко - 0,255

Цена: 240 ден.

 carp 0.18

Koнец карп - 0,18

Цена: 90 ден.

 carp 0.25

Koнец карп - 0,25

Цена: 90 ден.

 energy 022

Koнец енерџи - 0,22

Цена: 330 ден.

energy 025 

Конец енерџи - 0,25

Цена: 330 ден.

 gorila 011
Koнец горила - 0,11

Цена: 220 ден.

 gorila 012

Koнец горила - 0,12

Цена: 220 ден.

 gorila 013

Koнец горила - 0,13

Цена: 220 ден.

 gorila 014

Конец горила - 0,14

Цена: 220 ден.

 gorila 015

Конец горила - 0,15

Цена: 220 ден.

 gorila 017

Конец горила - 0,17

Цена: 220 ден.

 gorila 018

Конец горила - 0,18

Цена: 220 ден.

 gorila 019

Конец горила - 0,19

Цена: 220 ден.

 gorila 020

Конец горила - 0,20

Цена: 220 ден.

 gorila 022

Конец горила - 0,22

Цена: 220 ден.

 gorila 025

Конец горила - 0,25

Цена: 220 ден.

 gorila 030

Конец горила - 0,30

Цена: 220 ден.

 gorila 035

Конец горила - 0,35

Цена: 220 ден.

 gorila 014 plav

Koнец горила - 0,14

Цена: 370 ден.

 gorila 016 plav

Конец горила 0,16

Цена: 370 ден.

 goust 0.201

Koнец гоуст - 0,201

Цена: 80 ден.

 goust 0.221

Конец гоуст - 0,221

Цена: 80 ден.

 zelka 0.80

Koнец желка - 0,80

Цена: 120 ден.

 zelka 0.105

Конец желка - 0,105

Цена: 120 ден.

 zelka 0.125

Конец желка - 0,125

Цена: 120 ден.

 zelka 0.170

Конец желка - 0,170

Цена: 120 ден.

 zelka 0185

Конец желка - 0,185

Цена: 120 ден.

 zelka 0260

Конец желка - 0,260

Цена: 120 ден.

 skorpion 0105

Koнец шкорпион - 0,105

Цена: 200 ден.

 skorpion 0170

Конец шкорпион - 0,170

Цена: 200 ден.

 skorpion 0287

Конец шкорпион - 0,278

Цена: 200 ден.

 skorpion 0330

Конец шкорпион - 0,330

Цена: 200 ден.

 skorpion 0385

Конец шкорпион - 0,385

Цена: 200 ден.

 skorpion 0430

Конец шкорпион - 0,430

Цена: 200 ден.

 skorpion 0457

Конец шкорпион - 0,475

Цена: 200 ден.

 marti 0.12

Koнец марти спорт - 0,12

Цена: 90 ден.

 marti 0.14

Конец марти спорт - 0,14

Цена: 90 ден.

max ril 012

Koнец макс рил - 0,12

Цена: 240 ден.

 max ril 016

Koнец макс рил - 0,16

Цена: 270 ден.

max ril 018 

Koнец макс рил - 0,18

Цена: 

 max ril 020

Koнец макс рил - 0,20

Цена: 290 ден.

 max ril 0225

Koнец макс рил - 0,225

Цена: 340 ден.

 max ril 025

Koнец макс рил - 0,25

Цена: 340 ден.

 sigma 0.148

Kонец сигма - 0,148

Цена: 110 ден.

 sigma 0.170

Kонец сигма - 0,170

Цена: 110 ден.

 sigma 0.185

Kонец сигма - 0,185

Цена: 110 ден.

 sigma 0.225

Kонец сигма - 0,255

Цена: 110 ден.

 simga 0.125

Kонец сигма - 0,125

Цена: 110 ден.

 sigma 0.278

Kонец сигма - 0,278

Цена: 110 ден.

 

 

 Повеќе слики наскоро....

 

 

 

 

 

 

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters