About us      Contact

Витамини и додатоци

 3351с

Сено за глодари 500гр. (морков)

Цена: 190 ден.

3353с

Сено за глодари 500гр. (глуварче)

Цена: 190 ден.

 

3355с 

Сено за глодари 500гр. (камилица)

Цена: 190 ден.

 3357с

Сено за глодари 500гр. (шипка)

Цена: 190 ден.

 

36191

Минерален додаток 50гр.

Цена: 60 ден.

 

36192

Минерален додаток 80гр.

Цена: 60 ден.

Crispy Ovosje 75gr

Криспи Овошје 75гр.

Цена: 120 ден.

 

стик

Падован стик за глодари

Цена: 119 ден.

 

6035

 

Трева за глодари

Цена: 91 ден.

 

 

vitapol drops

 

Витапол Ужина 75гр.

Цена: 60 ден.

 

332сред

Пилевина 4кг.

Цена: 285 ден.

 

pilevina 1kg

Пилевина 1кг.

Цена: 90 ден.

natural wood

Дрвени струготини 1кг.

Цена: 110 ден.

 seno

Пресувано сено 1кг.

Цена: 200 ден.

 conigli-roditori-altri-prodotti-cover

Пилевина пресувана 1кг.

Цена: 110 ден.

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters