About us      Contact

Кафези

kafez za zajci oskar 

Kафез за зајци 100 цм

Цена: 2230 ден.

kafez za zajci oskar

Кафез за зајци 80 цм

Цена: 1900 ден.

kafez za zajci oskar

Кафез за зајци 60 цм

Цена: 1280 ден.

 24186

Надворешен кафез за зајци

171х81х110 цм

Цена: 24.500 ден.

Нема за залиха3460

Meтален кафез за зајци

120х45х65 цм 

Цена: 8.200 ден.

 3461

Meтален кафез за зајци

120х45х65

Цена: 9.350 ден.

 

34125

Дрвен кaфез за зајци

120х100х42 цм

Цена: 5.550 ден.

 

5904

Транспортер Пико

Цена: 354 ден.

Шифра:5303

 

5903

Tранспортер Пико

Цена: 354 ден.

Шифра:5303

 

 imageedit 6 8100317176

Кафез за глодари 60цм

Цена: 1066 ден.

 imageedit 8 4442749835

Кафез за глодари 70цм

Цена: 1595 ден.

imageedit 6 8100317176 

Кафез за глодари 85цм

Цена: 2130 ден.

 

16358776 10209929833035999 506139360 n

Кафез за глодари

16,5х22х17цм

Цена: 320 ден.

 105354 44336
Кафез за зајци

104х97х52 цм

Цена: 11.125 ден.

Нема за залиха

 112742 47425

Кафез за зајци

104х92х63 цм

Цена: 8625 ден.

Нема за залиха

 merlino maxi
Кафез Мерлино Макси

466х466 цм

Цена: 4099 ден. 

Производот е на акција - 2890 ден.

 merlino

Кафез Мерлино

355х311 цм

Цена: 2664 ден.

Производот е на акција - 1870 ден.

 astro fun

Кафез Астро Фан

Цена: 2147 ден.

 

 

 

 

 

 

 

 

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters