About us      Contact

Поилки


 126763 41759 1     

Поилка 450мл

Цена: 140 ден.

Шифра:6065

   6065

Поилка 250мл

Цена: 100 ден.

Шифра:60531

 

60521

Поилка 100мл

Цена: 90 ден.

Шифра:60521

 60521

Поилка 50мл

Цена: 80 ден.

Шифра:6051

   

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters