About us      Contact

Играчки и реквизити


 6085

Нишалка од природно дрво

Цена: 191 ден.

Шифра:6085

hu 18943-500x500

Куќа од природно дрво

Цена: 527 ден.

Шифра:61776

 

download

Тркало за вртење

Цена: 224 ден.

Шифра:6084

 62051

 

Куќа од природно дрво

Цена: 474 ден.

Шифра:62051

62126

Држач за поилка од дрво

Цена: 425 ден.

Шифра:62126 

60821

Тркало пластично 16цм

Цена: 221 ден.

Шифра:60822 

 

6099

 

Решетка за сено голема

 Цена: 160 ден.

 Шифра:6099

 

 126503 2996

 

Јасли за сено

Цена: 55 ден.

Шифра:6088

 137411 39477

Тркало полузатворено

Цена: 474 ден.

Шифра:61010

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters