About us      Contact

Храна

32203

Храна за хрчак 800гр.

Цена: 120 ден.

32213

Храна за морско прасе 800гр.

Цена: 115 ден.

32223

Храна за зајци 800гр.

Цена: 115 ден.

 

 Nature Hrcak 750gr

Натуре Хрчак 750гр.

Цена: 238 ден.

 

 Nature Morsko Prase 750gr

Натуре Морско Прасе 750гр.

Цена: 208 ден.

 

Nature Zajak 750gr 

Натуре Зајак 750гр.

Цена: 206 ден.

 Crispy Musli Hrcak 1kg

Криспи Мусли Хрчак 1кг.

Цена 1кг. - 149 ден.

Цена 400гр. - 70 ден.

Crispy Musli Morsko Prase 1kg

Криспи Мусли Морско Прасе 1кг.

 Цена 1кг. - 133 ден.

 Цена 400гр. - 63 ден.

 

Crispy Musli Zajak 1kg

Криспи Мусли Зајак 1кг. 

 Цена 1кг. - 133 ден.

 

 gmx-conigli-3kg

Падован храна за зајци

Цена 3кг. - 325 ден.

mini zajce

Падован мини зајче

Цена 2кг. - 357 ден.

 

3110092Sredena

Пелетирана храна за зајци 5кг

Цена: 320 ден.

 

reptilat extra 

Рептилат Екстра

Цена 100мл. - 95 ден.

Цена 250мл. - 164 ден.

 

naturin1 

Натурин

Цена 100мл. - 90 ден.

Цена 250мл. - 205 ден.

Цена 1000мл. - 569 ден.

Цена 5500мл. - 1650 ден.

 

 

 

 

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters