About us      Contact

Продажба на риби

 ajkula

Ајкула

 barbus

Барбус

betaborec

Бетаборец 

 black moli

Блек Моли

 ciklidi

Циклид

 cistac

Чистач

 diskus

Дискус

 goldfish

Карас

 gupa

Гупа

 ksifo

Ксифо

 neonka

Неонка

 plata

Плата

 silver

Силвер

 skalar

Скалар

 trihogaster

Трихогастер

 vvelifera

Велифера

 yellow molli

Жолт Моли

 
     

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters