About us      Contact

Греачи и термометри


 

87304

Греач 100W 60-110л.

Цена: 718 ден.

Шифра:87302 

 

 

 

87304

 

Греач 150W 110-160л.

Цена: 726 ден.

Шифра:87303

 

 

 87304

Греач 200W 160-220л.

Цена: 743 ден.

Шифра:87304

 

8605

 

Термометар 11цм

Цена: 54 ден.

Шифра:8605 

 

 

 8600

 

Tермометар дигитален 13цм

Цена: 74 ден.

Шифра:8600

 

 

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters