About us      Contact

Лекови


 protobak

Протобак 20мл

Против бактериолошки болести

Цена: 238 ден.

 

 protoex

 

Протоекс 

Против бели точки и паразити

Цена 20мл - 275 ден.

Цена 200мл - 1875 ден.

 snailex

Снаилекс 20мл

Против полжави и водени глисти

Цена: 236 ден.

     
     

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters