About us      Contact

Храна за риби

 

 7500

Викенд храна за риби

Цена: 60 ден.

Шифра:7500

 

karamin1 

Карамин

Потполна храна за акв.риби

Цена 100мл. - 105 ден.

Цена 250мл. - 220 ден.

Цена 1000мл. - 575 ден.

Цена 5500мл.1330 ден.

 mikro

Микромин

Храна за млади риби

Цена 100мл - 145 ден.

 diskus

Дискус

Храна за дискуси

Цена 250мл - 194 ден.

diskus gran 

Дискус Гранулат

Цена 100мл - 107 ден.

pigmentin

Пигментин

 За природен сјај на рибите

Цена 100мл - 109 ден.

 

         universal            

Универзал

Потполна мешана храна за риби

Цена 100мл - 125 ден.

Цена 250мл - 250 ден.

daphnia

Дафниа 

Цена 10мл - 90 ден.

tubifex 

Тубифекс

Природна храна за риби

Цена 100мл - 160 ден.

 floromin

Флоромин

За тревојадни риби

Цена 100мл - 107 ден.

gold mix zlatomin 

Голд Микс Златомин

Храна за златни риби

Цена 100мл - 105 ден.

Цена 250мл - 200 ден.

Цена 1000мл - 500 ден.

Цена 5500мл - 1004 ден.

 

extra gold pond 

Екстра Голд Понд

Цена 1000мл - 420 ден.

Цена 5500мл - 787 ден.

 

kaprio1

 

Kaприо

Цена 1000мл - 300 ден.

Цена 5500мл - 690 ден.

 

granu pond premium 

Грану Понд Премиум

Цена 1000мл - 288 ден.

Цена 5500мл - 619 ден.

 

Аквариумски средства   

 rastol

Растол 120мл

Ѓубриво за аквариумски треви

Цена: 217 ден.

2015-18-05-10-58-15-640-800-2-1431939495-silinealgex

Aлгекс 120мл

Спречува развој на алги

Цена: 240 ден.

 

tropi

Тропи 120мл

Природен екстракт на тресет

Цена: 203 ден.

ph plus 

Пх Плус 120мл

Зголемување на ПХ вредноста

Цена: 115 ден.

 

ph minus 

Пх Минус 120мл

Намалување на ПХ вредноста

Цена: 203 ден.

 

 

akvafil1

Аквафил 120мл. 

Средство за припрема на вода

Цена: 240 ден.

 

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters