About us      Contact

Гнезда

 14500

Дрвено гнездо за штиглици

20х17х14 цм

Цена: 270 ден.

 14504

Дрвено гнездо за егзоти

16х10,5х11 цм

Цена: 290 ден.

 14505

Дрвено гнездо за егзоти

11х10,5х6 цм

Цена: 290 ден.

 

14566     

 

Дрвено гнездо за нимфа

16,5х16х25,5 цм

Цена: 450 ден.

 

 

 

14506

Дрвено гнездо за егзоти

14,5х14х16 цм

Цена: 280 ден.

 

14509

Дрвено гнездо за нимфа

25,5х16,5х16 цм

Цена: 490 ден.

24302

Keрамичко гнездо 11,5 цм

Цена: 55 ден.

    14531 

Кутија без гнездо

13х12х12,5 цм

Цена: 230 ден.

 

14559

Кутија со стојалка

13х10х9,5 цм

Цена: 250 ден.

 5602

Седало за птици

Цена: 130 ден.

Шифра:5602

 5618

Метално гнездо мало

Цена: 150 ден.

Шифра:5618

5619

Метално гнездо големо

 Цена: 210 ден.

Шифра:5619 

 5620

Гнездо за канаринци

Цена: 75 ден.

Шифра:5620

5622

Гнездо за птици

Цена: 160 ден.

Шифра:5622 

 5626

Материјал за гнездо

Цена: 95 ден.

Шифра:5626

 5600

Гнездо за птици

Цена: 100 ден.

Шифра:5600

 

 5628

Материјал за гнездо

Цена: 95 ден.

Шифра:5628

 e5f5c4109605cf7e26f04a38ce0977af

Материјал за гнездо 100гр.

Премиум јуте

Цена: 210 ден.

 236402 1600x1600

Материјал за гнездо 150гр.

Котон

Цена: 70 ден.

 

 uyhkhjkh

Материја за гнездо 100гр.

Премиум Сисал

Цена: 108 ден.

 236397 1600x1600

Maтерија за гнездо 100гр.

Премиум микс

Цена: 125 ден.

 14543

Материја за гнездо 100гр.

Премиум коко

Цена: 75 ден.

 14499

Филц за канаринци

10 ком.

Цена: 350 ден.

 filc bevo 10kom

Филц премиум јуте

10ком.

Цена: 210 ден.

 materijal za gnezdo 500gr sisal

Maтеријал за гнездо 500гр.

Премиум микс

Цена: 500 ден.

 

14599

Гнездо за птици 

13х12х17 цм

Цена: 195 ден.

 

14530

Пластичен бел држач

11,5 цм

Цена: 60 ден.

 81hWRuEKxmL. SX355

Гнездо мало со држач

14х14х5,5 цм

Цена: 95 ден.

 

 81hWRuEKxmL. SX355

Гнездо големо со држач

Цена: 95 ден.

 

 fauna 10212-1

Гнездо со држач

11,5х5,5 цм

Цена: 50 ден.

 14519

Гнездо без држач

11,5х5,5 цм

Цена: 45 ден.

 14519

Гнездо со бел држач

11,5х11,5х5,5 цм

Цена: 70 ден.

 14529

Метален држач за гнездо

11,5 цм

Цена: 75 ден.

 24301

Керамичко гнездо за гулаби

со дупки 23,5х7 цм

Цена: 100 ден.

 

24302

Керамичко гнездо за гулаби

без дупки 23,5х7 цм

Цена: 100 ден.

24304

Пластично сиво гнездо за гулаби

23,5х23,5х7 цм

Цена: 100 ден.

 24306

Филц за гулаби 10ком.

22х22х8,5 цм

Цена: 280 ден.

 

   

 

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters