About us      Contact

Додатоци

 126557 25034

Поилка голема 265мл

Цена: 140 ден.

Шифра:5450

 

 

 5390

Купатило со огледало

Цена: 115 ден.

Шифра:5390

 5402

Купатило едноделно

Цена: 190 ден.

Шифра:5402

 5404

Када за врата затворена

Цена: 414 ден.

Шифра:5404

5417

Поилка аголна 100мл

Цена: 64 ден.

Шифра:5417 

5418

Хранилка Инка 150мл.

Цена: 78 ден.

Шифра:5418 

 5420

Поилка Хранилка 130мл

Цена: 68 ден.

Шифра:5420

 5421

Поилка Хранилка 75мл.

Цена: 65 ден.

Шифра:5421

5425

Поилка Хранилка 90мл

Цена: 60 ден.

Шифра:5425 

          5430    

 

Хранилка инка 100мл

Цена: 84 ден.

Шифра:5430

 5445

Поилка 200мл

Цена:122 ден.

Шифра:5445

5466

 

Хранилка висечка

Цена: 106 ден.

Шифра:5466 

      5471

Хранилка 80мл.

Цена: 36 ден.

Шифра:5471

5475

Хранилка прозирна 50мл.

Цена: 45 ден.

Шифра:5475 

5477

 

Хранилка висечка 75мл

Цена: 79 ден.

Шифра:5477 

 126485 2919

Хранилка со сталак 70мл.

Цена: 106 ден.

Шифра:5468

 5473

Хранилка 200мл.

Цена: 55 ден.

Шифра:5473

 

 5401

 

Купатило дводелно

Цена: 170 ден.

Шифра:5401

 

 5410

Поилка 50мл

Цена: 47 ден.

Шифра:5410

 1443

Поилка плава голема

7х15 цм

Цена: 60 ден.

 

 1413

Поилка плава мала

3,5х10цм

Цена: 30 ден.

 14139

Пластична бела хранилка

7х4х3 цм

Цена: 35 ден.

 14148

Хранилка за јајце

4х4х3,5 цм

Цена: 28 ден.

 14173

Хранилка за јајце

6х6х3 цм

Цена: 38 ден.

 14180

Хранилка со преграда

20х5х6,5 цм

Цена: 140 ден.

 14154

Хранилка без преграда

18х4х3 цм

Цена: 60 ден.

14138

Пластична бела хранилка

7,5х6,5х4 цм

Цена: 35 ден.

 

 14135

Порција росфајна со кука 9цм

Цена: 160 ден.

Шифра:14135

 14201

Порција росфајна со кука 12цм

Цена: 237 ден.

Шифра:14201

 14202

Порција росфајна со кука 15цм

Цена: 290 ден.

Шифра:14202

 14205

Порција росфајна со кука 12цм

Цена: 240 ден.

Шифра:14205

 14206

Порција росфајна со кука 15цм

Цена: 286 ден.

Шифра:14206

 14207

Порција росфајна со кука 20цм

Цена: 598 ден.

Шифра:14207

 

14134

Порција росфајна со кука 7цм

Цена: 115 ден.

Шифра:14134

14325

Стапче за кафез

18цм 

Цена: 20 ден.

14259

Држач за сипина коска

7х7 цм 

Цена: 17 ден.

 14332

Држач за стапче

1,5х1,2х1 цм

Цена: 5 ден.

 

14176

Сад за грит

5х1х1 цм

Цена: 15 ден.

 2476

Поилка за гулаби 

со рачка

Цена: 830 ден.

 2483

Хранилка сива пластична

Цена: 250 ден.

 24232

Висечка поилка 8,5л

Цена: 880 ден.

24581

Поилка за гулаби црвена 5л.

Цена: 700 ден. 

 24586

Поилка за гулаби жолта 5л.

Цена: 700 ден.

 24573

Хранилка жолта 7кг.

Цена: 940 ден.

 24561

Поилка канта црвена 12л

Цена: 999 ден.

 24595

Хранилка за птици црвена 50 цм

Цена: 399 ден.

 24592

Хранилка за кокошки 40цм

Цена: 260 ден.

 24368

Хранилка со ногарка зелена 8л

Цена: 700 ден.

 24121

Хранилка за кокошки зелена 50цм

Цена: 430 ден.

 24112

Хранилка лимена за птици 50цм

Цена: 430 ден.

 14163

Поилка универзал 18х22цм

Цена: 350 ден.

 

2458

Хранилка пластична вртечка

за гулаби

Цена: 880 ден.

 

14162

Поилка/хранилка стаклена 1л

 Цена: 430 ден.

 

 14348

Пластична алка 3мм

Цена: 900 ден. (100пар.)

Шифра:14348

 14349

Пластична алка 4мм

Цена: 900 ден. (100пар.)

Шифра:14349

14347

Пластична алка 2.5мм 

Цена: 900 ден. (100пар.)

Шифра:14347

 

 alki za ptici so broj

Алка за птици со број 2.5мм

Цена: 750 ден. (100пар.)

Шифра:14465

 prsten za gulabi

Aлка за гулаби 8мм

Цена: 140 ден. (10пар.)

Шифра:14455

 prsten za kanarinci

Алка за канаринци 3мм

Цена: 55 ден. ( 20пар.)

Шифра:14452

 prsten za nimfi

Aлка за нимфи 6мм

Цена: 85 ден. (10пар.)

Шифра:14454

 prsten za tigrici

Алка за тигрици 4мм

Цена: 80 ден. (20пар.)

Шифра:14453

14471

Прстени клик 12мм

Цена: 340 ден. (100пар.)

Шифра:14471

 prsten za kanarinci celuloid

Алка за канаринци 3мм.

Цена: 1500 ден. (100пар.)

Шифра:14461

 prsteni za egzoti

Aлка за егзоти 2.5мм

Цена: 50 ден. (20пар.)

Шифра:14451

 

 

 prsten za stiglici

Алка за штиглици 2.5мм

Цена: 1500 ден. (100пар.)

Шифра:14458

klesti za prsten

Клешти за алки 

Цена: 760 ден.

 

 spric za ptici

Шприц за птици

Цена: 80 ден.

 

24311

Јajце пластично

Цена: 15 ден.

 24557с

Поилка за флаша

Цена: 150 ден.

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters