About us      Contact

Кафези и држачи

 147333

Tранспортен дрвен кафез

со поилки 80цм

Цена: 3500 ден.

 

 14807

Транспортен кафез со 12 дела

45х19х39 цм

Цена: 3950 ден.

 

 14800

Tранспортен кафез со 6 дела

34х19х26 цм

Цена: 2200 ден.

 

14795

Транспортна кутија

за птици 31цм

Цена: 565 ден.

kafez sinta

Кафез Синта 71х39х54цм

Цена: 3.880 ден.

 

kafez siska

Кафез Шишка 60x34x72цм

Цена: 3.400 ден.

 

kafez sabina

 

Kaфез Сабина 49x30x65цм

Цена: 2.880 ден.

 

 

 

15870897 10209724380619817 1304143238 n

Димензии:54x43x31цм

Цена: 890 ден.

Шифра:328

 

15871039 10209724381939850 934875219 n

Димензии:63x38x30цм

Цена: 1235 ден.

Шифра:9706

 

15878631 10209724379219782 526730837 n

Димензии:63x38x30цм

Цена: 790 ден.

Шифра:413

 

15878663 10209724369019527 306556442 n

Димензии:58x33x45цм

Цена: 490 ден.

Шифра:112

 

15878966 10209724379699794 1555642493 n

Димензии:63x38x30цм

Цена: 790 ден.

Шифра:400

 

15879011 10209724367939500 2037240177 n

Димензии:58x33x45цм

Цена: 490 ден.

Шифра:100

 

15879245 10209724370579566 1108703209 n 1

Димензии:68x38x30цм

Цена: 790 ден.

Шифра:405

 

 

15879245 10209724379619792 1701163078 n

Димензии:68x38x30цм

Цена: 790 ден.

Шифра:401

 

 

15879498 10209724379459788 600929520 n

Димензии:68x38x30цм

Цена: 790 ден.

Шифра:412

 

15909542 10209724381699844 278431507 n

Димензии:65x45,5x25цм

Цена: 640 ден.

Шифра:1155

 

 

15909713 10209724369939550 1344761788 n

Димензии:58x33x45цм

Цена: 490 ден.

Шифра:105

 

 

15909737 10209724379979801 192818893 n

Димензии:53x41x33цм

Цена: 850 ден.

Шифра:308

 

15910016 10209724380299809 645654222 n

Димензии:55x33 цм дијамет.

Цена: 890 ден.

Шифра:309

 

 

15910102 10209724381219832 1521337595 n

Димензии:56x53x21цм

Цена: 890 ден.

Шифра:2102

 

 

15910233 10209724381059828 1176372787 n

Димензии:66x61,5x20цм

Цена: 1235 ден.

Шифра:3118

 

16295706 10209929833076000 428286369 n

 Димензии:50x44x37,5цм

Цена: 390 ден.

Шифра:030

 

 

16344512 10209929833316006 476423480 n

 Димензии:50x44x37,5цм

Цена: 390 ден.

Шифра:032

 

 

16395577 10209929905597813 1137651076 n

 Димензии:58x33x45цм

Цена: 490 ден.

Шифра:111

 

16395861 10209929832435984 674121456 n 

Димензии:58x33x45цм

Цена: 490 ден.

Шифра:101

 

 

 

15870863 10209724367739495 1440317639 n

 Димензии:58x33x45цм

Цена: 490 ден.

Шифра:113

 

 

stalak amyСталак за големи папагали

55х55х135цм

Цена: 8.100 ден.

 

Kafez 

Димензии:172x88x161цм

Цена: 24.200 ден.

Шифра: 015

 1291565005-23567900

Димензии:155х79х60цм

Цена: 12.100 ден.

Шифра:014

 

double bird aviary-550x650

Димензии:170x60x60цм

Цена: 12.300 ден.

Шифра:016

 prednica kafez 2vrati 40x30cm 14604

Предница за кафез единечна

со две врати 40х30 цм

Цена: 535 ден.

 prednica kafez 2vrati 50x40cm 14618

Предница за кафез единечна

со две врати 50х40 цм

Цена: 735 ден.

 

 prednica kafez 4vrati 80x30 14644

Предница за кафез двојна

со четири врати 80х30 цм

Цена: 999 ден.

 prednica kafez 40x30cm

Предница за кафез единечна

без врати 40х30 цм

Цена: 395 ден.

 prednica kafez 50x40cm

 Предница за кафез единечна

без врати 50х40 цм

Цена: 595 ден.

 prednica kafez 80x30cm

Предница за кафез двојна

без врати 80х30 цм

Цена: 795 ден.

prednica kafez 100x40cm 

Предница за кафез двојна

без врати 100х40 цм

Цена: 1190 ден.

 imageedit 1 3355029594

Држач за кафез

Цена: 960 ден.

 imageedit 1 7128761574

Држач за кафез

Цена: 1150 ден.

 imageedit 4 5743935227

Држач за кафез

Цена: 780 ден.

 136975 41730

Куќа за птици

54х26х52 цм

Цена: 2874 ден.

 

 

Напомена:Kафезите се достапни во различни бои. 

   

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters