About us      Contact

Играчки и реквизити

imageedit 18 8468199189

Играчка дрвена со јаже 24цм

Цена: 275 ден.

Шифра:58985

 

imageedit 16 2834318656

Играчка дрвена со јаже 35цм

Цена: 798 ден.

Шифра:58986

136803 41706

Играчка ваљак звоно

Цена: 55 ден.

Шифра:5215

    5205

 Огледало куќа 6цм

 Цена: 65 ден.

Шифра:5205 

 

      5225

 Огледало со постоље 8цм

 Цена: 75 ден.

Шифра:5225

5235

 Играчка олимписки кругови 25цм

Цена: 55 ден.

Шифра:5235 

   5250 

Играчка решеткаста топка 7цм

Цена: 55 ден.

Шифра:5250

 

5335

 

Играчка ваљак звонче 4цм

Цена: 75 ден.

Шифра:5335

 

 5311

 

Играчка папагал 12цм

Цена: 65 ден.

Шифра:5311

 

    5251

 

Играчка 3 топки со звонче 16цм

Цена: 75 ден.

Шифра:5251 

 

    5355

 

Играчка вртелешка со звезда 10цм

Цена: 119 ден.

Шифра:5355

 

 

5359

Огледало со нишалка 15х10х14цм

Цена: 115 ден.

Шифра:5359 

 

258332692.trixie-5230-jucarie-ceas-cu-cuc-12cm

Играчка птица во куќа

Цена: 83 ден.

Шифра:5230

 

 

5827

 

Лулашка дрвена 15х27цм

 Цена: 145 ден.

 Шифра:5827

  

 

 

5825

Лулашка дрвена 8х15цм

Цена: 70 ден.

Шифра:5825 

             5521            

Гранчиња дрвени 45цм

Цена: 180 ден.

Шифра:5521

 

                5860

     Огледало дрвено со звоно

     Цена: 100 ден.

    Шифра:5860

    5836

Нишалка круг 15цм

Цена: 108 ден.

Шифра:5836

 

 

 5813

Скалички дрвени 28цм

Цена: 65 ден.

Шифра:5813

 

 

 

5821

 

Нишалка дрвена

Цена: 55 ден.

Шифра:5821 

 

 

 5520

Гранчиња дрвени 

Цена: 150 ден.

Шифра:5520

 5515

Гранчиња дрвени 35цм

Цена: 150 ден.

Шифра:5515

 5811

Скалички дрвени 20цм

Цена: 45 ден.

Шифра:5811

 5826

Лулашка дрвена 10х22цм

Цена: 105 ден.

Шифра:5826

 5835

Нишалка дрвена круг 11цм

Цена: 108 ден.

Шифра:5835

 

  

 

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традицијата на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма СОРЕКС успева да стане водечка компанија во Македонија.

Контакт

  • Email contact@petcentar.com.mk
  • Телефон  00389 044 330 303
  • Mоб 070 240 820
  • Адреса Бул.Илирија Бр.14/1 Тетово, Македонија

Top
All for Joomla All for Webmasters